Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ είναι κάποιες από τις ποιο συχνές ερώτησης που λαμβάνουμε και οι απαντήσεις τους.

Cartoon style. I have no idea, I have questions, I can find answers from the search engine. The Internet has all the answers. flat illustration vector design

Σε περίπτωση που διακοπεί η σύνδεση θα φροντίσουμε να καλύψουμε την υπόλοιπη ώρα του μαθήματος κάποια άλλη μέρα.
Για παράδειγμα, αν έχεις ένα μάθημα 60 λεπτών και διακοπεί η σύνδεση 15 λεπτά, πριν την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα κανονίσουμε να καλύψουμε τα υπόλοιπα 15 λεπτά κάποια άλλη μέρα που θα κανονιστεί μεταξύ του μαθητή και του δασκάλου.

Η αγορά ενός ψηφιακού στυλό είναι μια δική σου καθαρά επιλογή. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να μπορούν οι μαθητές μας να γράφουν με άνεση στον ηλεκτρονικό μας πίνακα. Θα χαρούμε πολύ να σε συμβουλέψουμε σχετικά με αυτό στο δοκιμαστικό μάθημα. Σου παραθέτουμε παρακάτω μια σειρά από κατάλληλα ψηφιακά στυλό από τα οποία μπορείς να επιλέξεις:

 

http://www.bestprice.gr/cat/2572/digitizers

Προκειμένου να κανονίσουμε το δοκιμαστικό σου μάθημα επικοινώνησε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου, ώστε να βρούμε μια ώρα κατάλληλη για σένα και τον καθηγητή σου.

Τα ομαδικά μαθήματα δεν ακυρώνονται. Βέβαια, αν δε μπορείς να συμμετάσχεις στο τακτικό σου μάθημα και πρέπει να απουσιάσεις θα λάβεις ένα mail με το μάθημά μας μαγνητοσκοπημένο. Επομένως, δε θα χάσεις τίποτα από την παράδοση του μαθήματος.

Εφόσον ολοκληρώσεις τα καθήκοντά σου για το επόμενο μάθημα, βγάζεις φωτογραφία τις απαντήσεις ή τις περνάς από το scanner και τις στέλνεις στον καθηγητή σου μέσω email. Kατά τη διάρκεια του μαθήματος θα ανεβάσουμε το αρχείο με τις ασκήσεις σου στον πίνακα, για να δεις τα λάθη σου και να κάνεις τις διορθώσεις σου είτε στο τετράδιο είτε στο βιβλίο. Μετά το τέλος της συνάντησής μας θα σου σταλεί ένα mail με το διορθωμένο αρχείο.

Η πληρωμή των μαθημάτων γίνεται τουλάχιστον μια μέρα πριν να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Ο γονέας ή ο μαθητής πληρώνει τον καθηγητή απευθείας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ή στον ηλεκτρονικό του λογαριασμό PayPal και ο καθηγητής ενημερώνει το Έτσι Μαθαίνω για την πληρωμή, ώστε να ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική τάξη για να γίνει το μάθημα.

Για να μπορέσετε να πληρώσετε τον καθηγητή σας μέσω πιστωτικής κάρτας θα πρέπει ο ίδιος να σας κάνει μια αίτηση πληρωμής από τον προσωπικό του λογαριασμό PayPal. Αφού σας έρθει στο email σας το αίτημα πληρωμής μπορείτε να βάλετε την πιστωτική σας κάρτα και να πληρώσετε.

Scroll to Top