2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας

2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Το Έτσι Μαθαίνω σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον 2ο διαγωνισμό φωτογραφίας ο οποίος θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου. Το θέμα του διαγωνισμού είναι οτιδήποτε έχει σχέση με Τσικνοπέμπτη, καθαρά Δευτέρα, καρναβάλι ή διασκέδαση γενικότερα!

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας έχει ως σκοπό να παροτρύνει τους μαθητές να ασχοληθούν με την τέχνη και να εκφράσουν μέσα από αυτή συναισθήματα, απόψεις και προβληματισμούς. Οι φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων θα αναρτηθούν στο Instagram και στο Facebook του Έτσι Μαθαίνω και ο νικητής θα είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα Like (πραγματικά Like) και στα δυο μέσα κοινωνικής δικτύωσης αθροιστικά. Οι μαθητές οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 11 Μαρτίου να γίνουν followers του Έτσι Μαθαίνω στο Instagram και να κάνουν like στην σελίδα στο Facebook. Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται μέσω email στο info@etsimathainw.gr με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 11 Μαρτίου. Η νικήτρια φωτογραφία θα είναι οποία θα έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα Like μέχρι την Δευτέρα 18 Μαρτίου. Οι διαγωνιζόμενες φωτογραφίες θα αναρτηθούν από εμάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατόπιν θα σας κάνουμε tag!

Όροι διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές του Έτσι Μαθαίνω, των ιδιαίτερων ή ομαδικών μαθημάτων και των ξένων γλωσσών. Επίσης δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι καθηγητές του Έτσι Μαθαίνω εκτός όμως συναγωνισμού. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μαθητής υποχρεούται να ενημερώσει τους γονείς του για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη του περιεχομένου της φωτογραφίας που θα αποστείλει. Στις φωτογραφίες απαγορεύεται να φαίνονται άτομα τα οποία δεν είναι ενήμερα για το ότι η φωτογραφία θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Απαγορεύεται επίσης η φωτογραφία να προσβάλει ή να προκαλεί με το περιεχόμενό της. Επιτρέπεται οποιασδήποτε μορφής επεξεργασία της στο photoshop ή σε αντίστοιχο πρόγραμμα. Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα συμμετέχει στον διαγωνισμό με μια μόνο φωτογραφία. Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να κάνει Like σε όσες φωτογραφίες θέλει ακόμα και στις δικές του. Σε περίπτωση ισοψηφίας οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να στείλουν και 2η φωτογραφία.

Το έπαθλο

Ο μαθητής που θα κερδίσει τον διαγωνισμό συγκεντρώνοντας τα περισσότερα Like θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 100€ από τα καταστήματα public.

 

Language Trip: Μια διασκεδαστική εισαγωγή στις ξένες γλώσσες για παιδιά 8-12 ετών

Τι είναι το Language Trip; Το Language Trip είναι ένα πρόγραμμα πολυγλωσσίας που προσφέρεται σε ...
Read More →

Νέο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Game Design for Kids with Roblox

Σας προσκαλούμε στο νέο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμά μας “Game Design for Kids with Roblox”! Αυτό ...
Read More →

«Αν επέλεγα τα θέματα των Πανελληνίων 2024»

Τι θα γινόταν άραγε αν οι καθηγητές μας γίνονταν θεματοδότες στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις; Θα ...
Read More →

Time Management ή αλλιώς, πώς να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου.

Η διαχείριση του χρόνου σίγουρα είναι πολύ σημαντική μιας και μπορεί να μας βοηθήσει τόσο ...
Read More →
Scroll to Top