2η Συνάντηση Διαδικτυακών Καθηγητών 2015-2016

Συνάντηση Διαδικτυακών Καθηγητών

Χρέος των εκπαιδευτικών είναι να εμπλουτίζουν το εκπαιδευτικό τους έργο με καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές, γεγονός που προϋποθέτει βέβαια την διαρκή τους επιμόρφωση. Πόσο εύκολο είναι όμως να καταφέρνει κανείς να παραμένει ενήμερος, φιλτράροντας παράλληλα όλες τις πληροφορίες που δέχεται;

Οι συναντήσεις των Διαδικτυακών έχουν στόχο να διαμοιράζουμε τις γνώσεις που αποκτούμε πάνω στην τηλεκπαίδευση και να αναζητούμε λύσεις στις δυσλειτουργίες που προκύπτουν κατά τα online μαθήματά μας.

Στην δεύτερη συνάντησή μας για την φετινή χρονιά, δέσποζαν θέματα ημερήσιας διάταξης και προτάσεις των εκπαιδευτικών για την εισαγωγή νέων εφαρμογών στα μαθήματά μας, ενώ παράλληλα προστέθηκε μία ενότητα που αναφερόταν στον εμπλουτισμό των παρουσιάσεων του μαθήματος με την χρήση comic και εντυπωσιακών effects.

Δεσμευόμαστε πως θα εξακολουθούμε με ζήλο να αναμορφώνουμε το περιεχόμενο των μαθημάτων μας ώστε να γίνονται περισσότερο και ευκολότερα κατανοητά και να απογειωθεί έτσι το ενδιαφέρον των μαθητών μας για την εκπαιδευτική διαδικασία και την μάθηση.

Πηγή: 
etsimathainw.gr