Το σεμινάριο «Ο Διαδικτυακός καθηγητής» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Το σεμινάριο «Ο Διαδικτυακός καθηγητής» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Ευχαριστούμε θερμά την Δρ Βασιλική Μπρίνια για την τιμητική πρόσκληση που μας έκανε να παρουσιάσουμε την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 αποσπάσματα του σεμιναρίου Ο Διαδικτυακός καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η παρουσίαση με τη μορφή διαλέξεως που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του οικονομικού πανεπιστημίου, διήρκησε 1 ώρα και 30 λεπτά και παραβρέθηκαν οι φοιτητές του προγράμματος σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης.

Ο τίτλος της διαλέξεως ήταν  «Καινοτόμα εποπτικά μέσα και πηγές για την διδασκαλία: Διδάσκοντας διαδικτυακά Αρχές οικονομικής θεωρίας και πληροφορική. Εισαγωγή στις βασικές αρχές της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης» και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος  «Εισαγωγή στη Διδακτική Μεθοδολογία – Αναλυτικά Προγράμματα»

Οι εισηγητές της διαλέξεως Ξύνας Παύλος  και Στέλλα Μπομποτσιάρη παρουσίασαν ένα απόσπασμα από το σεμινάριο Ο Διαδικτυακός Καθηγητές ενώ ανέθεσαν εργασία τριμήνου στους φοιτητές η οποία θα παραδοθεί και θα αξιολογηθεί στην καθηγήτρια του μαθήματος Δρ Μπρίνια Βασιλική.  Σημαντική ήtαν η συμβολή του καθηγητή Ασημακόπουλου Φώτη καθώς παρουσιάστηκε video που δίδασκε πληροφορική Γ΄ Λυκείου.

 

Πηγή: 
etsimathainw.gr