Το σεμινάριο «Ο Διαδικτυακός καθηγητής» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

«Ο Διαδικτυακός καθηγητής» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας

Ευχαριστούμε θερμά την Δρ Βασιλική Μπρίνια για την τιμητική πρόσκληση που μας έκανε να παρουσιάσουμε την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 αποσπάσματα του σεμιναρίου Ο Διαδικτυακός καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η παρουσίαση με τη μορφή διαλέξεως που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του οικονομικού πανεπιστημίου, διήρκησε 1 ώρα και 30 λεπτά και παραβρέθηκαν οι φοιτητές του προγράμματος σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης.

Ο τίτλος της διαλέξεως ήταν  «Καινοτόμα εποπτικά μέσα και πηγές για την διδασκαλία: Διδάσκοντας διαδικτυακά Αρχές οικονομικής θεωρίας και πληροφορική. Εισαγωγή στις βασικές αρχές της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης» και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος  «Εισαγωγή στη Διδακτική Μεθοδολογία – Αναλυτικά Προγράμματα»

Οι εισηγητές της διαλέξεως Ξύνας Παύλος  και Στέλλα Μπομποτσιάρη παρουσίασαν ένα απόσπασμα από το σεμινάριο Ο Διαδικτυακός Καθηγητές ενώ ανέθεσαν εργασία τριμήνου στους φοιτητές η οποία θα παραδοθεί και θα αξιολογηθεί στην καθηγήτρια του μαθήματος Δρ Μπρίνια Βασιλική.  Σημαντική ήtαν η συμβολή του καθηγητή Ασημακόπουλου Φώτη καθώς παρουσιάστηκε video που δίδασκε πληροφορική Γ΄ Λυκείου.

 

Νοέμβρης ήταν η χρονιά..

Και από τότε μετράμε 50 χρόνια. 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. 50 χρόνια ...
Read More →

Το Βόρειο Σέλας: Το Φαινόμενο που Συναρπάζει την Ανθρωπότητα

Το Βόρειο Σέλας, γνωστό και ως Aurora Borealis, αποτελεί ένα από τα πιο μαγικά και ...
Read More →

Για σένα, συνάδελφε εκπαιδευτικέ..

Για σένα αυτές οι σκέψεις.. Για σένα που πίστευες τότε στο ξεκίνημά σου πως μπορείς ...
Read More →

Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων και με αφορμή αυτό χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούμε και να ...
Read More →
Scroll to Top