Τι ΔΕΝ θέλεις να συμβεί τις ημέρες των εξετάσεων!

τις ημέρες των εξετάσεων

Το πιο σημαντικό κεφάλαιο για να αποδείξεις όλη την προσπάθεια που κατέβαλες στα μαθήματά σου όλη τη σχολική χρονιά μόλις έφτασε: Εξετάσεις! Όσο καλά και αν είσαι προετοιμασμένος υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού και εύχεσαι.. να μη σου τύχουν!

Τι μπορεί να συμβεί;

1. Να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι! Ο καλύτερός μας φίλος στην περίοδο των εξετάσεων είναι το ξυπνητήρι. Προγραμματίζουμε την αφύπνισή μας είτε με ένα ρολόι είτε με το κινητό μας τηλέφωνο.

2. Να ξεχάσεις να πάρεις τα απαραίτητα! Τα απολύτως απαραίτητα αυτή την ημέρα είναι στυλό, δελτίο υποψηφίου και ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα τρία μικρά πραγματάκια δυστυχώς δεν μπορείς να συμμετέχεις στις εξετάσεις.

3. Να αρρωστήσεις. Δυστυχώς δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε το πότε θα αρρωστήσουμε. Μια ίωση, ένα κρυολόγημα ακόμη και ο πονοκέφαλος σίγουρα θα σταθούν εμπόδιο στην καλύτερη δυνατή σου απόδοση.

4. Να μην έχεις κοιμηθεί σωστά το προηγούμενο βράδυ. Ο ύπνος κατέχει πολύ σημαντικό ρόλο στην περίοδο των εξετάσεων. Τι γίνεται όμως όταν ο γείτονάς σου κάνει θόρυβο και δεν σε αφήνει να κοιμηθείς το βράδυ; Δυστυχώς, το γεγονός αυτό δεν σου επιτρέπει να ξεκουραστεί ο οργανισμός σου στο 100% .

5. Να πάθει βλάβη το μέσο που σε μεταφέρει στο σχολείο. Σε περίπτωση που σε πηγαίνει η μητέρα σου στο σχολείο και χαλάσει το αυτοκίνητο στα μέσα της διαδρομής, το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να καλέσει ένα ταξί για να σε μεταφέρει άμεσα στο σχολείο σου για να μην καθυστερήσεις.

Για αυτό, ό,τι και αν συμβεί την ημέρα των εξετάσεων πρέπει να είσαι ψύχραιμος και μη ξεχνάς, όλα θα πάνε καλά!

 

Νοέμβρης ήταν η χρονιά..

Και από τότε μετράμε 50 χρόνια. 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. 50 χρόνια ...
Read More →

Το Βόρειο Σέλας: Το Φαινόμενο που Συναρπάζει την Ανθρωπότητα

Το Βόρειο Σέλας, γνωστό και ως Aurora Borealis, αποτελεί ένα από τα πιο μαγικά και ...
Read More →

Για σένα, συνάδελφε εκπαιδευτικέ..

Για σένα αυτές οι σκέψεις.. Για σένα που πίστευες τότε στο ξεκίνημά σου πως μπορείς ...
Read More →

Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων και με αφορμή αυτό χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούμε και να ...
Read More →
Scroll to Top