Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2019-20 ξεκινούν!

εγγραφές για το σχολικό έτος 2019-20

Ενώ οι μαθητές μας απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε κάποια όμορφη παραλία εμείς είμαστε εδώ για να προετοιμάσουμε τις συνθήκες ώστε να ταξιδέψουμε και την επόμενη χρονιά μαζί σας, σε ένα ταξίδι γνώσης και αλληλεπίδρασης με προορισμό την επιτυχία.

Οι εγγραφές άρχισαν και για εσάς που δεν πήγατε διακοπές ή γυρίσατε πρόωρα. Είμαστε εδώ ώστε να σας ξεναγήσουμε στις ψηφιακές μας τάξεις και να σας καλωσορίσουμε στο πιο σύγχρονο φροντιστήριο.

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα

Ντεμπούτο θα κάνουν όπως κάθε χρόνο τα ομαδικά μαθήματα της Γ΄ Λυκείου που ξεκινούν στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 και θα συνεχίσουν αυτά της Β΄ Λυκείου που ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου 2019.

Η Α Λυκείου καθώς και τα μαθήματα των Α, Β, Γ Γυμνασίου θα ξεκινήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Τα μαθήματα των ξένων γλωσσών για τα παιδιά μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμα, καθώς θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου 2019, ενώ αυτά των ενηλίκων θα ξεκινούν καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους και θα ανακοινώνονται από το site και τα social media μας.

Επειδή εκπαίδευση δεν χρειάζονται μόνο οι μαθητές αλλά και οι καθηγητές, τη φετινή χρονιά αναμένονται και νέα σεμινάρια καθηγητών με νέα ψηφιακά εργαλεία, νέες παιδαγωγικές πρακτικές και νέες μεθόδους διδασκαλίας.

Αν είσαι μαθητής, σταμάτα το παιχνίδι στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή και μπες στις διαδικτυακές μας τάξεις. Θα ανακαλύψεις ότι η γνώση είναι το καλύτερο παιχνίδι.

Αν είσαι γονιός, μην στερείς άλλο στο παιδί σου το δικαίωμα να εκπαιδευτεί με τον τρόπο που αύριο θα εργαστεί και θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Βάλτο στο σωστό δρόμο.

Αν είσαι καθηγητή ή δάσκαλος, σκίσε τις χειρόγραφες σημειώσεις σου, σκούπισε τα χέρια σου από τις κιμωλίες και  ακολούθησέ μας για να έχεις μια πλήρη γνώση των τελευταίων εξελίξεων στην εκπαίδευση. Έτσι θα μπορείς να διαλέξεις τις σωστές παιδαγωγικές σου πρακτικές και τα μέσα για να τις εφαρμόσεις.

 

Νοέμβρης ήταν η χρονιά..

Και από τότε μετράμε 50 χρόνια. 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. 50 χρόνια ...
Read More →

Το Βόρειο Σέλας: Το Φαινόμενο που Συναρπάζει την Ανθρωπότητα

Το Βόρειο Σέλας, γνωστό και ως Aurora Borealis, αποτελεί ένα από τα πιο μαγικά και ...
Read More →

Για σένα, συνάδελφε εκπαιδευτικέ..

Για σένα αυτές οι σκέψεις.. Για σένα που πίστευες τότε στο ξεκίνημά σου πως μπορείς ...
Read More →

Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων και με αφορμή αυτό χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούμε και να ...
Read More →
Scroll to Top