Μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς (webinars)

Μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς (webinars)

Το 2013 αποφασίσαμε να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας πάνω στη σύγχρονη τηλεκπαίδευση, διοργανώνοντας το σεμινάριο “Ο Διαδικτυακός Καθηγητής“.

Με σύμμαχό μας τον ενθουσιασμό όσων εκπαιδευτικών μας έχουν παρακολουθήσει, αποβάλαμε την αρχική μας ανασφάλεια για το συγκεκριμένο εγχείρημα και έχουμε καταφέρει ήδη, μέσα στα δύο πρώτα χρόνια, να διοργανώσουμε συνολικά 11 ζωντανά σεμινάρια στα οποία παραβρέθηκαν περίπου 350 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης.

Ξεκινώντας τον τρίτο χρόνο σεμιναρίων, κληθήκαμε να εξασφαλίσουμε μια εναλλακτική λύση για όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούσαν αλλά αδυνατούσαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο. Η δημιουργία των βιντεοσκοπημένων σεμιναρίων και η διάθεσή τους μέσα από το site του ” Έτσι Μαθαίνω”, αποτελούσε για εμάς επιτακτική ανάγκη καθώς έτσι θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε τους παραπάνω εκπαιδευτικούς αλλά θα μας έδινε και την ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέα σεμινάρια σε μορφή video για τους καθηγητές που επιθυμούν να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο στη διαδικτυακή εκπαίδευση.

Έτσι λοιπόν, δημιουργήσαμε την ενότητα των βιντεοσκοπημένων σεμιναρίων η οποία περιλαμβάνει δύο σεμινάρια: το γνωστό, πλέον. σεμινάριο “Ο Διαδικτυακός Καθηγητής“, καθώς και ένα δεύτερο, που αναφέρεται στη χρήση του προγράμματος open sancore,το οποίο μπορεί να μετατρέψει την οθόνη του υπολογιστή σας σε διαδραστικό πίνακα.

Σύντομα, θα λάβετε  ενημέρωση και για τα επόμενα σεμινάρια τα οποία οργανώνουμε, προκειμένου να γίνεστε άμεσα γνώστες όλων των νεώτερων  εξελίξεων στη διαδικτυακή εκπαίδευση.

Νοέμβρης ήταν η χρονιά..

Και από τότε μετράμε 50 χρόνια. 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. 50 χρόνια ...
Read More →

Το Βόρειο Σέλας: Το Φαινόμενο που Συναρπάζει την Ανθρωπότητα

Το Βόρειο Σέλας, γνωστό και ως Aurora Borealis, αποτελεί ένα από τα πιο μαγικά και ...
Read More →

Για σένα, συνάδελφε εκπαιδευτικέ..

Για σένα αυτές οι σκέψεις.. Για σένα που πίστευες τότε στο ξεκίνημά σου πως μπορείς ...
Read More →

Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων και με αφορμή αυτό χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούμε και να ...
Read More →
Scroll to Top