Καλό καλοκαίρι!

kalo-kalokairi

Αγαπητοί μας μαθητές, γονείς και συνάδελφοι

Εν όψει της λήξης μιας ακόμα σχολικής περιόδου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέδραμαν στην επιτυχία  των μαθητών μας  και του έργου μας, στο διαδικτυακό φροντιστήριο Έτσι Μαθαίνω.

Αν ανήκετε στους γονείς ή στους μαθητές μας, σας οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.  Ευχόμαστε, κρίνοντας από τα αποτελέσματα, να αντιληφθήκατε πόσο πρωτοποριακές μεθόδους  χρησιμοποιούμε. Μοναδικός μας στόχος πάντα είναι, να εφοδιάζουμε τα παιδιά μας με όλη την απαραίτητη γνώση ώστε να χαράξουν με επιτυχία την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Αν είστε ένας  εκ των συμμετεχόντων στα σεμινάριά μας, θέλουμε να σας  ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την επιλογή σας να μας εμπιστευτείτε την διαδικτυακή σας διδακτική κατάρτιση. Να έχετε καλή επαγγελματική πορεία και σας υποσχόμαστε πως θα βελτιωνόμαστε συνεχώς σε θέματα εκπαιδευτικής φύσεως και τεχνογνωσίας, ώστε να σας ενημερώνουμε για κάθε τι νέο και να συμβάλλουμε στην πρόοδο όλων μας.

Αν όμως μέχρι στιγμής δεν είχατε την ευκαιρία να μας γνωρίστε, θα χαρούμε πολύ να έρθετε σε επαφή μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για τις μεθόδους  διδασκαλίας μας και να γίνετε συνοδοιπόροι στην προσπάθειά μας για ένα πιο σύγχρονο, άρτιο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό έργο.

Κλείνοντας, σας υποσχόμαστε πως τη νέα σχολική χρονιά θα επιστρέψουμε με νέα, βελτιωμένα εκπαιδευτικά εργαλεία και πρακτικές, ώστε να γίνει και το δικό σας και το δικό μας έργο αποδοτικότερο και πληρέστερο.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

«5 τρόποι να αποφύγεις την προσωρινή απώλεια μάθησης»

Έι εσείς, μικροί εγκέφαλοι σε διακοπές! Ξέρετε τι συμβαίνει όταν επιστρέφετε στο σχολείο μετά το ...
Read More →
language trip

Language Trip Junior: Μια συναρπαστική εκδρομή στον κόσμο των ξένων γλωσσών!

Τι είναι το Language Trip Junior; Φανταστείτε μια συναρπαστική εκδρομή όπου τα παιδιά σας γίνονται ...
Read More →

Έναρξη Μαθημάτων Προετοιμασίας για τη Γ΄ Λυκείου: Οδηγός για Μαθητές και Γονείς

Η Γ΄ Λυκείου είναι μια κρίσιμη χρονιά για τους μαθητές, καθώς αποτελεί την τελευταία ευκαιρία ...
Read More →

Language Trip: Μια διασκεδαστική εισαγωγή στις ξένες γλώσσες για παιδιά 8-12 ετών

Τι είναι το Language Trip; Το Language Trip είναι ένα πρόγραμμα πολυγλωσσίας που προσφέρεται σε ...
Read More →
Scroll to Top