Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στις 17 Ιανουαρίου

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σεμινάριο Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Την Κυριακή στις 17 Ιανουαρίου θα καλωσορίζουμε το νέο έτος με το πρώτο μας για τη νέα χρονιά σεμινάριο “Ο Διαδικτυακός Καθηγητής”. Μέσα σε έξι ώρες θα έχετε την ευκαιρία να επιμορφωθείτε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο χώρο της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Στόχος μας δεν είναι να σας ενημερώσουμε για τα δρώμενα του χώρου αλλά να παρουσιάσουμε με λεπτομέρειες όλα τα βήματα που απαιτούνται προκειμένου να διεξαχθεί ένα διαδικτυακό μάθημα.

Το σεμινάριο έχει βασιστεί στην πολυετή διαδικτυακή διδακτική εμπειρία των εισηγητών μας και σε πρακτικές εφαρμογές που στην πράξη είναι αποτελεσματικές και άκρως βοηθητικές για κάθε εκπαιδευτικό που τολμά είτε να συνδυάσει την δια ζώσης διδασκαλία με τη διαδικτυακή είτε να επιλέξει να διδάσκει αποκλειστικά μέσα από το διαδίκτυο.

Επειδή η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως, το σεμινάριό μας μπορείτε να το παρακολουθήσετε όσες φορές επιθυμείτε για ένα μήνα μετά την ολοκλήρωσή του. Δηλαδή, το σεμινάριο βιντεοσκοπείται και έπειτα αποστέλλεται σε όλους τους συμμετέχοντες.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις γνώσεις που έχουμε αποκομίσει από την πολυετή εμπειρίας μας.

 

Δείτε Αναλυτικά

Νοέμβρης ήταν η χρονιά..

Και από τότε μετράμε 50 χρόνια. 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. 50 χρόνια ...
Read More →

Το Βόρειο Σέλας: Το Φαινόμενο που Συναρπάζει την Ανθρωπότητα

Το Βόρειο Σέλας, γνωστό και ως Aurora Borealis, αποτελεί ένα από τα πιο μαγικά και ...
Read More →

Για σένα, συνάδελφε εκπαιδευτικέ..

Για σένα αυτές οι σκέψεις.. Για σένα που πίστευες τότε στο ξεκίνημά σου πως μπορείς ...
Read More →

Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων και με αφορμή αυτό χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούμε και να ...
Read More →
Scroll to Top