Δελτίο Τύπου Σεπτέμβριος 2013

Το όραμα που έγινε πραγματικότητα…

Το νέο Online Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης που εκμηδενίζει τις αποστάσεις και αμβλύνει τις εκπαιδευτικές ανισότητες άνοιξε τις διαδικτυακές του πόρτες!!!

Μετά από αρκετά χρόνια πρακτικής εξάσκησης και συνεχούς επιμόρφωσης οι συντελεστές του «Έτσι Μαθαίνω» κατάφεραν να υλοποιήσουν το στόχο τους, την ίδρυση ενός online φροντιστηρίου.

Στην ψηφιακή τάξη του « Έτσι Μαθαίνω » μπορούμε να γράφουμε στον ασπροπίνακά μας, να μεταφορτώνουμε και να επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές μας σημειώσεις και τα σχολικά εγχειρίδια. Ταυτόχρονα μπορούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του διαδικτύου και να μαγνητοσκοπούμε το μάθημά μας, όποτε επιθυμούμε.

Η χρήση της νέας τεχνολογίας σε συνδυασμό με τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και βοηθούν τους μαθητές να πετύχουν τους στόχους τους πιο εύκολα και δημιουργικά.

Το « Έτσι Μαθαίνω » φθάνει στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος, όπου η φροντιστηριακή εκπαίδευση είναι ανύπαρκτη. Το κάθε παιδί έχει δικαίωμα στη μάθηση και μπορεί πια να εισέλθει στις ψηφιακές μας τάξεις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία και να αναβαθμίσουμε την εκπαίδευση των παιδιών μας. Το ελληνικό σχολείο σε συνδυασμό με την ενισχυτική διδασκαλία του « Έτσι Μαθαίνω» βελτιώνουν τις επιδόσεις των μαθητών και καθιστούν δυνατή την είσοδο στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Language Trip: Μια διασκεδαστική εισαγωγή στις ξένες γλώσσες για παιδιά 8-12 ετών

Τι είναι το Language Trip; Το Language Trip είναι ένα πρόγραμμα πολυγλωσσίας που προσφέρεται σε ...
Read More →

Νέο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Game Design for Kids with Roblox

Σας προσκαλούμε στο νέο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμά μας “Game Design for Kids with Roblox”! Αυτό ...
Read More →

«Αν επέλεγα τα θέματα των Πανελληνίων 2024»

Τι θα γινόταν άραγε αν οι καθηγητές μας γίνονταν θεματοδότες στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις; Θα ...
Read More →

Time Management ή αλλιώς, πώς να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου.

Η διαχείριση του χρόνου σίγουρα είναι πολύ σημαντική μιας και μπορεί να μας βοηθήσει τόσο ...
Read More →
Scroll to Top