Ένα ανέλπιστο ταξίδι….

Ένα ανέλπιστο ταξίδι….

Όπως πολλοί γνωρίζουν ήδη, πριν λίγες μέρες η ομάδα του Έτσι Μαθαίνω και του Greek Lessons OnLine επισκέφθηκε το Λονδίνο. Είχα την τύχη να είμαι και γω κομμάτι αυτής της ομάδας και να βρεθώ στο Bett Show 2017. Φεύγοντας για το Λονδίνο είχα πολλές προσδοκίες. Περίμενα να δω νέα πράγματα, νέες τεχνολογίες, νέους ανθρώπους. Επιζητούσα έμπνευση, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Το καλό είναι πως τα βρήκα όλα αυτά στο Bett Show (Education and Technology Fair London 2017). Το καλύτερο; Βρήκα παραπάνω από αυτά που ζητούσα!

Βρήκα μια ομάδα η οποία έχει ανοιχτή την αγκαλιά της για κάθε μέλος της, είδα νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και νέες εμπειρίες. Βρήκα ζεστά χαμόγελα που έφτιαχναν την κάθε συννεφιασμένη μέρα του Λονδίνου. Γνώρισα από κοντά τους ανθρώπους που ακόμα και αν είμαστε μίλια μακριά ο ένας από τον άλλο, είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή δίπλα μου. Ανταλλάξαμε απόψεις, φρέσκιες ιδέες, ανησυχίες αλλά και όνειρα. Κάποιοι είχαν την τύχη να βρεθούν από κοντά με μαθητές που μπορεί να βλέπουν κάθε βδομάδα στα μαθήματα, αλλά τους χώριζαν βουνά και ωκεανοί.

Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι μοιραστήκαμε στιγμές. Στιγμές γεμάτες γέλια, διασκέδαση, συγκίνηση, πάθος για τη δουλειά μας, νέες ανακαλύψεις. Γράψαμε μερικές κοινές σελίδες στο βιβλίο της ζωής μας. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή…

Γράφει η Ιωάννα Συλλιγάρδου

Νοέμβρης ήταν η χρονιά..

Και από τότε μετράμε 50 χρόνια. 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. 50 χρόνια ...
Read More →

Το Βόρειο Σέλας: Το Φαινόμενο που Συναρπάζει την Ανθρωπότητα

Το Βόρειο Σέλας, γνωστό και ως Aurora Borealis, αποτελεί ένα από τα πιο μαγικά και ...
Read More →

Για σένα, συνάδελφε εκπαιδευτικέ..

Για σένα αυτές οι σκέψεις.. Για σένα που πίστευες τότε στο ξεκίνημά σου πως μπορείς ...
Read More →

Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων και με αφορμή αυτό χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούμε και να ...
Read More →
Scroll to Top