Ένα ανέλπιστο ταξίδι….

Ένα ανέλπιστο ταξίδι….

Όπως πολλοί γνωρίζουν ήδη, πριν λίγες μέρες η ομάδα του Έτσι Μαθαίνω και του Greek Lessons OnLine επισκέφθηκε το Λονδίνο. Είχα την τύχη να είμαι και γω κομμάτι αυτής της ομάδας και να βρεθώ στο Bett Show 2017. Φεύγοντας για το Λονδίνο είχα πολλές προσδοκίες. Περίμενα να δω νέα πράγματα, νέες τεχνολογίες, νέους ανθρώπους. Επιζητούσα έμπνευση, πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Το καλό είναι πως τα βρήκα όλα αυτά στο Bett Show (Education and Technology Fair London 2017). Το καλύτερο; Βρήκα παραπάνω από αυτά που ζητούσα!

Βρήκα μια ομάδα η οποία έχει ανοιχτή την αγκαλιά της για κάθε μέλος της, είδα νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και νέες εμπειρίες. Βρήκα ζεστά χαμόγελα που έφτιαχναν την κάθε συννεφιασμένη μέρα του Λονδίνου. Γνώρισα από κοντά τους ανθρώπους που ακόμα και αν είμαστε μίλια μακριά ο ένας από τον άλλο, είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή δίπλα μου. Ανταλλάξαμε απόψεις, φρέσκιες ιδέες, ανησυχίες αλλά και όνειρα. Κάποιοι είχαν την τύχη να βρεθούν από κοντά με μαθητές που μπορεί να βλέπουν κάθε βδομάδα στα μαθήματα, αλλά τους χώριζαν βουνά και ωκεανοί.

Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι μοιραστήκαμε στιγμές. Στιγμές γεμάτες γέλια, διασκέδαση, συγκίνηση, πάθος για τη δουλειά μας, νέες ανακαλύψεις. Γράψαμε μερικές κοινές σελίδες στο βιβλίο της ζωής μας. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή…

Γράφει η Ιωάννα Συλλιγάρδου

Time Management ή αλλιώς, πώς να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου.

Η διαχείριση του χρόνου σίγουρα είναι πολύ σημαντική μιας και μπορεί να μας βοηθήσει τόσο ...
Read More →

Η σημασία της αξιολόγησης

Η μηνιαία αξιολόγηση των μαθητών μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνεργασίας μας με τα παιδιά! ...
Read More →

Πλησιάζουν οι βαθμοί. Ε και; 4 βήματα που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω!

Οι βαθμοί είναι μερικά ακόμα νούμερα και σίγουρα δε φέρνουν το τέλους του κόσμου! Μπήκε ...
Read More →

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Game Design for Kids with Roblox

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας προσκαλέσουμε στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμά μας “Game Design for Kids with ...
Read More →
Scroll to Top