Παύλος Ξύνας's blog

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2019-20 ξεκινούν!

Οι Εγγραφές ξεκινούν

Ενώ οι μαθητές μας απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε κάποια όμορφη παραλία εμείς είμαστε εδώ για να προετοιμάσουμε τις συνθήκες ώστε να ταξιδέψουμε και την επόμενη χρονιά μαζί σας, σε ένα ταξίδι γνώσης και αλληλεπίδρασης με προορισμό την επιτυχία.

Οι εγγραφές άρχισαν και για εσάς που δεν πήγατε διακοπές ή γυρίσατε πρόωρα. Είμαστε εδώ ώστε να σας ξεναγήσουμε στις ψηφιακές μας τάξεις και να σας καλωσορίσουμε στο πιο σύγχρονο φροντιστήριο.

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα

Πρόγραμμα Πανελλαδικών 2019

Πρόγραμμα Πανελλήνιες 2019

Οι Πανελλήνιες 2019 για τα Γενικά Λύκεια αρχίζουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Πρώτο μάθημα είναι όπως συνηθίζεται η Νεοελληνική Γλώσσα.

Οι Μαθητές θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. ενώ η ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 8:30 π.μ.

2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας

2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Το Έτσι Μαθαίνω σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον 2ο διαγωνισμό φωτογραφίας ο οποίος θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου. Το θέμα του διαγωνισμού είναι οτιδήποτε έχει σχέση με Τσικνοπέμπτη, καθαρά Δευτέρα, καρναβάλι ή διασκέδαση γενικότερα!

Συνάντηση Γονέων 2018

Συνάντηση Γονέων 2018

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Έτσι Μαθαίνω η πρώτη, για το έτος  2018-2019, διαδικτυακή συνάντηση Γονέων-Καθηγητών.

Προς μεγάλη μας έκπληξη και χαρά,  η συμμετοχή γονέων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, δεδομένης της ιδιαιτερότητας της ημέρας!

Για εμάς προτεραιότητα  αποτελεί , εκτός από την  πρόοδο  των μαθητών μας, η άριστη συνεργασία μας  με τους κηδεμόνες τους, καθώς  θεωρούμε πως μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν  τα μέγιστα στις εκπαιδευτικές και ψυχοπνευματικές ανάγκες των παιδιών τους .

Πώς μετριέται η χαρά. (Πανελλαδικές Ελλήνων του Εξωτερικού 2018)

Πανελλαδικές Ελληνων του Εξωτερικού 2018

Πώς αλλιώς μετριέται η χαρά, αν όχι μέσα από τα χαμόγελα και τους πανηγυρισμούς  επιτυχίας των παιδιών; και πού αλλού χωράει περισσότερο το όνειρό αν όχι μέσα στα βλέμματα αυτών των μαθητών που  κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να αποδείξουν πως μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους το βάρος αυτού του απαιτητικού συστήματος αξιολόγησης;

Καλοκαίρι 2018... Μαζί με κάποιους μαθητές μας!!!

Καλοκαίρι 2018... Μαζί με κάποιους μαθητές μας!!!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Έτσι Μαθαίνω είχαμε την χαρά να συναντήσουμε μαθητές μας από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Η κάθε συνάντηση μαζί τους μας γέμισε με έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό και στις καρδιές μας.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το συναίσθημα που νιώθουμε όλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί στην οικογένεια του Έτσι Μαθαίνω, όταν έρχεται η ώρα να συναντήσουμε από κοντά τους μαθητές μας, είτε είναι η πρώτη φορά, είτε όχι. Τα λίγα πρώτα λεπτά αμηχανίας διαδέχονται ύστερα από λίγο τα γέλια, οι αγκαλιές και οι συζητήσεις μας.

International Baccalaureate (IB) ή Απολυτήριο Γενικού Λυκείου

International Baccalaureate (IB) ή Απολυτήριο Γενικού Λυκείου

Το Πρόγραμμα Διεθνούς Απολυτηρίου IB (International Baccalaureate) καθώς και το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκού Απολυτηρίου EB (European Baccalaureate) είναι διετή προπανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών, που απευθύνονται σε μαθητές/-τριες  της Β και Γ Λυκείου. Το Δίπλωμα του IB και του ΕΒ οδηγεί στην εισαγωγή σε πανεπιστήμια όλου του κόσμου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντίστοιχα, και είναι ισότιμα του ελληνικού απολυτηρίου.

Πανελλήνιες Εξετάσεις Ομογενών 2018

Πανελλήνιες Εξετάσεις Ομογενών 2018

Πανελλαδικές Ομογενών 2018

Ο Σεπτέμβριος κοντοζυγώνει και σιγά σιγά αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το ξεκίνημα των σχολείων. Για κάποιους όμως μαθητές αυτός είναι ο τελευταίος και σημαντικότερος μήνας της σχολικής τους πορείας.

Ο λόγος για τους περίπου 1000 υποψήφιους ομογενείς μας που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις διεκδικώντας μια θέση στα Ελληνικά πανεπιστήμια.

Οι Εγγραφές Άρχισαν

Οι Εγγραφές Άρχισαν

Το ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΙΝΩ έκανε διακοπές και είναι πάλι εδώ!

Το πρώτο και μεγαλύτερο διαδικτυακό φροντιστήριο στην Ελλάδα ανοίγει τις τάξεις του για να υποδεχτεί μαθητές με υψηλές απαιτήσεις και να τους προσφέρει μια πρωτοποριακή εμπειρία μάθησης. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Επικοινώνησε μαζί μας και προγραμμάτισε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα για να μας γνωρίσεις καλύτερα!

Δείτε το πρόγραμμα και τις τιμές των ομαδικών μαθημάτων :