«5 τρόποι να αποφύγεις την προσωρινή απώλεια μάθησης»

Έι εσείς, μικροί εγκέφαλοι σε διακοπές! Ξέρετε τι συμβαίνει όταν επιστρέφετε στο σχολείο μετά το καλοκαίρι; Μοιάζει σαν όλη η γνώση να έχει κάνει βουτιά στη θάλασσα και να έχει ξεβγαλθεί! Αλλά μην ανησυχείτε, έχουμε μερικά super-cool κόλπα για να κρατήσετε το μυαλό σας σε φόρμα χωρίς να χάσετε ούτε στιγμή από τη διασκέδαση των διακοπών!

1. Μάθηση παντού, ακόμα και στην παραλία!

Φανταστείτε να μετατρέψετε τον κήπο σας σε ένα μίνι εργαστήριο επιστημών! Ή την κουζίνα σε ένα τρελό χημείο όπου φτιάχνετε τις πιο νόστιμες χημικές αντιδράσεις! Ακόμα και οι λογαριασμοί μπορούν να γίνουν ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού με αριθμούς!

2. Γίνε ο επόμενος J.K. Rowling του καλοκαιριού!

Φτιάξτε μια ιστορία τόσο τρελή που θα κάνει τον Χάρι Πότερ να ζηλέψει! Βάλτε μέσα τη γιαγιά ως σούπερ ήρωα, τον παππού ως μυστικό πράκτορα και τον σκύλο σας ως τον εγκέφαλο της επιχείρησης. Μετά, κάντε το ταινία και ετοιμαστείτε για Όσκαρ!

3. Μουσεία: Όχι άλλο βαρετά!

Μεταμορφωθείτε σε ντετέκτιβ της ιστορίας! Ποιος είπε ότι τα μουσεία είναι βαρετά; Βρείτε τα πιο παράξενα εκθέματα και φτιάξτε τις δικές σας τρελές θεωρίες για το τι μπορεί να είναι!

4. Απόδραση από την πλήξη με ένα κλικ!

Υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν τη μάθηση να μοιάζει με video game! Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να σώσετε τον κόσμο μαθαίνοντας ταυτόχρονα την προπαίδεια;

5. Επιτραπέζια: Το μυστικό όπλο κατά της βαρεμάρας!

Μετατρέψτε το σαλόνι σε πεδίο μάχης… γνώσεων! Από Scrabble μέχρι “Trivial Pursuit”, κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε (και να κερδίσετε τη γιαγιά στα ζάρια)!

Λοιπόν, μικροί Einstein, είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό το καλοκαίρι το πιο διασκεδαστικό και εγκεφαλικά… τονωτικό ever; Φορέστε τα αντηλιακά σας, πάρτε τα βιβλία σας και ετοιμαστείτε για περιπέτειες που θα κάνουν το μυαλό σας να χορεύει σαν pop-corn σε φούρνο μικροκυμάτων! Καλό καλοκαίρι και καλή… διασκεδαστική μάθηση!

language trip

Language Trip Junior: Μια συναρπαστική εκδρομή στον κόσμο των ξένων γλωσσών!

Τι είναι το Language Trip Junior; Φανταστείτε μια συναρπαστική εκδρομή όπου τα παιδιά σας γίνονται ...
Read More →

Έναρξη Μαθημάτων Προετοιμασίας για τη Γ΄ Λυκείου: Οδηγός για Μαθητές και Γονείς

Η Γ΄ Λυκείου είναι μια κρίσιμη χρονιά για τους μαθητές, καθώς αποτελεί την τελευταία ευκαιρία ...
Read More →

Language Trip: Μια διασκεδαστική εισαγωγή στις ξένες γλώσσες για παιδιά 8-12 ετών

Τι είναι το Language Trip; Το Language Trip είναι ένα πρόγραμμα πολυγλωσσίας που προσφέρεται σε ...
Read More →

Νέο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Game Design for Kids with Roblox

Σας προσκαλούμε στο “Game Design for Kids with Roblox”: Μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά ...
Read More →
Scroll to Top