Τα τμήματα των ξένων γλωσσών ξεκινούν!

backtoschool

Ο Οκτώβρης πλησιάζει και αυτό σημαίνει ένα πράγμα για την διαδικτυακή μας οικογένεια! Ξεκινάνε τα ομαδικά τμήματα των Αγγλικών! Η περσινή επιτυχία των τμημάτων των Αγγλικών συνεχίζεται και φέτος με τους πολύ μικρούς μας να μεγαλώνουν και να αρχίζουν σιγά σιγά να γράφουν και να διαβάζουν, τους μεγάλους μας να βρίσκονται σε μία σημαντική χρονιά πτυχίων και φυσικά με αρκετό νέο αίμα!

Τα τμήματα των Αγγλικών ξεκινούν από το Pre-School με παιδιά ηλικίας 4+ και φτάνουν στις χρονιές των πτυχίων, ενώ είναι ολιγομελή. Η αποτελεσματικότητα της online διδασκαλίας στις Ξένες Γλώσσες είναι παροιμιώδης καθώς η τεχνολογία βοηθά να απαλλάξουμε τους μαθητές μας από τη στείρα αποστήθιση και αντιγραφή και να τους παρέχουμε κίνητρα για δημιουργική ενασχόληση με την ξένη γλώσσα! Τα απολαυστικά ομαδικά μαθήματα Αγγλικών συνδυάζουν παιχνίδι με μάθηση, διασκέδαση με επικοινωνία, τεχνολογία με γνώση και φυσικά διάδραση με συμμαθητές από όλη την Ελλάδα. Όλα αυτά μιλώντας μόνο Αγγλικά! Δείτε το πρόγραμμα των τμημάτων των Αγγλικών εδώ.

Και αν ξέρεις Αγγλικά, μήπως ήρθε η ώρα για μία καινούρια γλώσσα; Το Έτσι Μαθαίνω προσφέρει μαθήματα Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Ρωσικών και Ισπανικών στα οποία υπάρχει η δυνατότητα τμήματος για παιδιά και ενήλικες. Η τεχνολογία, τα πολυμέσα, η εξοικονόμηση χρόνου και οι νέες μέθοδοι διδασκαλίας που πάνε χέρι χέρι με τη διαδικτυακή εκπαίδευση εγγυώνται το πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό μάθημα που βοηθάει τους μαθητές να μιλάνε από την πρώτη μέρα.

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και ομοιογενή. Οι καθηγητές μας με πολυετή εμπειρία στην διαδικτυακή διδασκαλία εγγυώνται ότι δεν θα αποκτήσετε μόνο τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των εξετάσεων αλλά πάνω απ΄όλα θα μάθετε να επικοινωνείτε με άνεση τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο, ενώ οι επιτυχίες των μαθητών μας στις Ξένες Γλώσσες μιλούν από μόνες τους.

Τι περιμένετε; Κλείστε σήμερα ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και γνωρίστε τον τρόπο διδασκαλίας μας!

Οι εγγραφές συνεχίζονται και εσύ προλαβαίνεις ακόμα!

Από το 2011 είμαστε μαζί με τα παιδιά σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό τους ταξίδι. Με …

Read More →

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων ανακοινώθηκαν σήμερα και για άλλη μία χρονιά οι μαθητές της …

Read More →
downshift_men2

Τα Θερινά τμήματα προετοιμασίας ξεκινούν!

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν με εξαιρετικό τρόπο για τους μαθητές μας κι ενώ περιμένουμε τα …

Read More →
Stressed millennial guy studying before college exams

Εξετάσεις και στρες – Ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Μπήκε ο Μάιος και συνήθως στο μυαλό των μαθητών ένα πράγμα σηματοδοτεί: εξετάσεις! Πολλές φορές, …

Read More →
Scroll to Top