Τα “Αγγλικά” Πάνε Διακοπές

english_summer_holidays

Όπως ίσως γνωρίζετε κάθε χρόνο με τη λήξη της σχολικής χρονιάς ξεκινάμε ένα πρόγραμμα Καλοκαιρινής Ενασχόλησης των παιδιών στα Αγγλικά. Τα καλοκαιρινά μας τμηματάκια έχουν ως σκοπό να δείξουν στα παιδιά μία πιο ανάλαφρη πλευρά της διδασκαλίας με γλωσσικά παιχνίδια και εξάσκηση του προφορικού λόγου. Για τους πιο μικρούς μας επιτελούν επίσης το σκοπό της ένταξης στη διαδικτυακή τάξη αλλά και της εξοικείωσης μέσω αυτής της πρώτης επαφής με τη γλώσσα και την τεχνολογία.

Όπως επίσης γνωρίζετε, την άνοιξη του 2020 όταν ξεκίνησε η κρίση της πανδημίας, ήταν μεγάλη μας χαρά το ότι οι διαδικτυακές μας τάξεις αποτέλεσαν μία σταθερά για τους μαθητές μας σε ένα κλίμα αβεβαιότητας αλλά και πρόχειρων επιλογών. Προσθέσαμε πρωινά μαθήματα κατά τη διάρκεια της καραντίνας καθώς τα σχολεία ήταν όλα κλειστά και τα παιδιά εμφανώς μπερδεμένα αλλά και συνεχίσαμε με τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά Αγγλικά πέρυσι το καλοκαίρι.

Φέτος, έπειτα από 1,5 χρόνο ασταμάτητης σχεδόν διδασκαλίας και βλέποντας την εμφανή κούραση στα πρόσωπα των μαθητών μας αποφασίσαμε να αναβάλλουμε τα καλοκαιρινά μας τμήματα για το επόμενο καλοκαίρι όταν και ελπίζουμε πως όλα θα έχουν επιστρέψει στην «κανονικότητα» που όλοι τόσο ψάχνουμε. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από πολλές σκέψεις, συζητήσεις αλλά και εφόσον αφουγκραστήκαμε παιδιά και γονείς καθώς και την εμφανή δυσαρέσκεια που υπάρχει με την ανευ λόγου παράταση της σχολικής χρονιάς για τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας.

Ας αφιερώσουμε λοιπόν το φετινό καλοκαίρι στην σωματική αλλά και ψυχική ξεκούραση των παιδιών, ώστε να τους υποδεχτούμε με τη νέα χρονιά πιο ορεξάτους και έτοιμους για πολλά νέα «κολπάκια» που θα βρουν μέσα στις διαδικτυακές μας τάξεις.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας…

Μπορείτε να μας βρείτε:

στη σελίδα μας

στο Facebook

στο Instagram

στο LinkedIn

και στο YouTube

Οι εγγραφές συνεχίζονται και εσύ προλαβαίνεις ακόμα!

Από το 2011 είμαστε μαζί με τα παιδιά σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό τους ταξίδι. Με …

Read More →

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων ανακοινώθηκαν σήμερα και για άλλη μία χρονιά οι μαθητές της …

Read More →
downshift_men2

Τα Θερινά τμήματα προετοιμασίας ξεκινούν!

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν με εξαιρετικό τρόπο για τους μαθητές μας κι ενώ περιμένουμε τα …

Read More →
Stressed millennial guy studying before college exams

Εξετάσεις και στρες – Ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Μπήκε ο Μάιος και συνήθως στο μυαλό των μαθητών ένα πράγμα σηματοδοτεί: εξετάσεις! Πολλές φορές, …

Read More →
Scroll to Top