Τέλος Πρωινών Μαθημάτων

Mother with daughter

Την τελευταία εβδομάδα με μεγάλη χαρά πληροφορούμαστε από τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που κάποιοι από αυτούς ακόμα μπαίνουν στα πρωινά δωρεάν μαθήματα του Έτσι Μαθαίνω, πως τα περισσότερα σχολεία έχουν οργανωθεί κατάλληλα, τηρουμένων των αναλογιών, για να ικανοποιήσουν προσωρινά τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών μέσω της απομακρυσμένης διδασκαλίας όσο καιρό παραμείνουν κλειστά τα σχολεία. Βλέποντας, λοιπόν, τις νέες συνθήκες ανακοινώνουμε την παύση των πρωινών μαθημάτων του Έτσι Μαθαίνω.

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας ήταν, αναλογιζόμενοι της ευθύνης και εμπειρίας μας στη διαδικτυακή διδασκαλία, να σταθούμε δίπλα στη μαθητική νεολαία για όσο διάστημα θα διαρκούσε η οργάνωση των σχολείων προς την κατεύθυνση της online διδασκαλίας. Οπότε τώρα που τα περισσότερα δημόσια σχολεία έχουν οργανωθεί, εμείς θα επιστρέψουμε στο καθιερωμένο ρόλο μας, αυτό της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Η προσέλευσή σας ήταν ειλικρινά συγκινητική. Χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε και ευχόμαστε να απολαύσατε τα μαθήματα μας, τις διαδικτυακές μας τάξεις και τους καταπληκτικούς καθηγητές μας. Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει εδώ. Το Έτσι Μαθαίνω παραμένει ο χώρος όπου ο συνωστισμός επιτρέπεται και οι αίθουσες παραμένουν γεμάτες.

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να είστε μέλος της διαδικτυακής μας οικογένειας, μπορείτε να επισκέπτεστε το κανάλι μας στο YouTube, όπου θα βρείτε βίντεο ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης  που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση διάφορων φαινομένων της ύλης των παιδιών.

Επίσης τώρα που έχετε μία εικόνα αλλά και εμπειρία σχετικά με το πώς λειτουργούν τα μαθήματα του Έτσι Μαθαίνω, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις απογευματινές μας τάξεις και τις τιμές εδώ, αν κάποιοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συνεχίσετε τα ενισχυτικά μαθήματα μαζί μας.

Ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας. Ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα σε κάποια διαδικτυακή συνάντηση στις τάξεις μας!

Οι εγγραφές συνεχίζονται και εσύ προλαβαίνεις ακόμα!

Από το 2011 είμαστε μαζί με τα παιδιά σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό τους ταξίδι. Με …

Read More →

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων ανακοινώθηκαν σήμερα και για άλλη μία χρονιά οι μαθητές της …

Read More →
downshift_men2

Τα Θερινά τμήματα προετοιμασίας ξεκινούν!

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν με εξαιρετικό τρόπο για τους μαθητές μας κι ενώ περιμένουμε τα …

Read More →
Stressed millennial guy studying before college exams

Εξετάσεις και στρες – Ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Μπήκε ο Μάιος και συνήθως στο μυαλό των μαθητών ένα πράγμα σηματοδοτεί: εξετάσεις! Πολλές φορές, …

Read More →
Scroll to Top