Τέλος Πρωινών Μαθημάτων

Mother with daughter

Την τελευταία εβδομάδα με μεγάλη χαρά πληροφορούμαστε από τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που κάποιοι από αυτούς ακόμα μπαίνουν στα πρωινά δωρεάν μαθήματα του Έτσι Μαθαίνω, πως τα περισσότερα σχολεία έχουν οργανωθεί κατάλληλα, τηρουμένων των αναλογιών, για να ικανοποιήσουν προσωρινά τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών μέσω της απομακρυσμένης διδασκαλίας όσο καιρό παραμείνουν κλειστά τα σχολεία. Βλέποντας, λοιπόν, τις νέες συνθήκες ανακοινώνουμε την παύση των πρωινών μαθημάτων του Έτσι Μαθαίνω.

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας ήταν, αναλογιζόμενοι της ευθύνης και εμπειρίας μας στη διαδικτυακή διδασκαλία, να σταθούμε δίπλα στη μαθητική νεολαία για όσο διάστημα θα διαρκούσε η οργάνωση των σχολείων προς την κατεύθυνση της online διδασκαλίας. Οπότε τώρα που τα περισσότερα δημόσια σχολεία έχουν οργανωθεί, εμείς θα επιστρέψουμε στο καθιερωμένο ρόλο μας, αυτό της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Η προσέλευσή σας ήταν ειλικρινά συγκινητική. Χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε και ευχόμαστε να απολαύσατε τα μαθήματα μας, τις διαδικτυακές μας τάξεις και τους καταπληκτικούς καθηγητές μας. Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει εδώ. Το Έτσι Μαθαίνω παραμένει ο χώρος όπου ο συνωστισμός επιτρέπεται και οι αίθουσες παραμένουν γεμάτες.

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να είστε μέλος της διαδικτυακής μας οικογένειας, μπορείτε να επισκέπτεστε το κανάλι μας στο YouTube, όπου θα βρείτε βίντεο ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης  που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση διάφορων φαινομένων της ύλης των παιδιών.

Επίσης τώρα που έχετε μία εικόνα αλλά και εμπειρία σχετικά με το πώς λειτουργούν τα μαθήματα του Έτσι Μαθαίνω, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις απογευματινές μας τάξεις και τις τιμές εδώ, αν κάποιοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συνεχίσετε τα ενισχυτικά μαθήματα μαζί μας.

Ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας. Ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα σε κάποια διαδικτυακή συνάντηση στις τάξεις μας!

«5 τρόποι να αποφύγεις την προσωρινή απώλεια μάθησης»

Έι εσείς, μικροί εγκέφαλοι σε διακοπές! Ξέρετε τι συμβαίνει όταν επιστρέφετε στο σχολείο μετά το ...
Read More →
language trip

Language Trip Junior: Μια συναρπαστική εκδρομή στον κόσμο των ξένων γλωσσών!

Τι είναι το Language Trip Junior; Φανταστείτε μια συναρπαστική εκδρομή όπου τα παιδιά σας γίνονται ...
Read More →

Έναρξη Μαθημάτων Προετοιμασίας για τη Γ΄ Λυκείου: Οδηγός για Μαθητές και Γονείς

Η Γ΄ Λυκείου είναι μια κρίσιμη χρονιά για τους μαθητές, καθώς αποτελεί την τελευταία ευκαιρία ...
Read More →

Language Trip: Μια διασκεδαστική εισαγωγή στις ξένες γλώσσες για παιδιά 8-12 ετών

Τι είναι το Language Trip; Το Language Trip είναι ένα πρόγραμμα πολυγλωσσίας που προσφέρεται σε ...
Read More →
Scroll to Top