Το πρώτο για τη νέα χρονιά σεμινάριο “Ο Διαδικτυακός Καθηγητής”

σεμινάριο σύγχρονης τηλεκπαίδευσης

Καλωσορίζουμε το 2015 με το πρώτο μας για τη νέα χρονιά σεμινάριο σύγχρονης τηλεκπαίδευσης “Ο Διαδικτυακός Καθηγητής” το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου. Προς διευκόλυνση πολλών συναδέλφων το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε μία και όχι σε δύο μέρες όπως τα προηγούμενα σεμινάριά μας.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία μέσα σε έξι ώρες να επιμορφωθούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο χώρο της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Στόχος μας δεν είναι να απλά να μιλήσουμε για τα δρώμενα του χώρου αλλά να παρουσιάσουμε με λεπτομέρειες όλα τα βήματα που απαιτούνται προκειμένου να διεξαχθεί ένα διαδικτυακό μάθημα. Το σεμινάριο έχει βασιστεί στην πολυετή διαδικτυακή διδακτική εμπειρία των εισηγητών μας και σε πρακτικές εφαρμογές που στην πράξη είναι αποτελεσματικές και άκρως βοηθητικές για κάθε εκπαιδευτικό που τολμά είτε να συνδυάσει την δια ζώσης διδασκαλία με τη διαδικτυακή είτε να επιλέξει να διδάσκει αποκλειστικά μέσα από το διαδίκτυο.

Για την ακόμα πιο αποτελεσματική αφομοίωση του περιεχομένου του σεμιναρίου και των διαλέξεων το σεμινάριο βιντεοσκοπείται και αποστέλεται σε όλους τους συμμετέχοντες προκειμένου να το μελετήσουν όσες φορές οι ίδιοι το επιθυμούν.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις γνώσεις που έχουμε αποκομίσει από την πολυετή εμπειρίας μας.

Δείτε Αναλυτικά

Πηγή: 
etsimathainw.gr