Οι Ξένες Γλώσσες Πάνε Διακοπές

Οι Ξένες Γλώσσες Πάνε Διακοπές

Μία ακόμη σχολική χρονιά για το Έτσι Μαθαίνω έφτασε στο τέλος της. Μία χρονιά σαν όλες τις άλλες και ταυτόχρονα εντελώς διαφορετική. Μία χρονιά που θα τη θυμόμαστε όλοι για πρωτόγνωρους λόγους. Μία χρονιά που μετέτρεψε την διαδικτυακή διδασκαλία από πολυτέλεια σε ανάγκη και που μας έδειξε κάτι που ίσως λίγο πολύ εμείς να ξέραμε ήδη: η διαδικτυακή εκπαίδευση έχει έρθει για να μείνει.

Όπως ακριβώς και με τα μαθήματα μέσης εκπαίδευσης, έτσι και με τους μαθητές των Ξένων Γλωσσών του Έτσι Μαθαίνω η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη. Οι αρχάριοι μαθητές των τμημάτων μας, κάποιοι από τους οποίους ήταν μόλις 5 ετών το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ξεκίνησαν το ταξίδι τους στη διαδικτυακή διδασκαλία, σημείωσαν αξιοθαύμαστη πρόοδο με αποκορύφωμα τα δωρεάν πρωινά μαθήματα την περίοδο της καραντίνας αλλά και τα καλοκαιρινά τους που ολοκληρώθηκαν στις 17/7.

Φέτος οι μαθητές των Ξένων Γλωσσών συνδέθηκαν στις διαδικτυακές τους τάξεις, έκαναν φίλους από τη μία άκρη της Ελλάδας μέχρι την άλλη, με συμμαθητές από την Κομοτηνή μέχρι τη Σίφνο και τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, έπαιξαν, χρησιμοποίησαν το χρόνο τους δημιουργικά, έμαθαν και εξοικειώθηκαν ακόμα περισσότερο με την τεχνολογία, το βασικό τους εργαλείο για το μέλλον. Οι μεγαλύτεροι από αυτούς που έπρεπε να περάσουν από την άχαρη αλλά αναγκαία διαδικασία των εξετάσεων για τα πτυχία τους στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Κάπου εδώ και με την ολοκλήρωση και των καλοκαιρινών μαθημάτων Ξένων Γλωσσών του Έτσι Μαθαίνω, εμείς θέλουμε να σας ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι αλλά και συγχαρητήρια για όλες σας τις επιτυχίες! Εμείς θα είμαστε και πάλι κοντά σας για τις εγγραφές της νέας χρονιάς από τις 20 Αυγούστου. Μέχρι τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τις διαδικτυακές μας τάξεις κλείνοντας ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και γνωρίζοντας τους καθηγητές μας και την ομάδα του Έτσι Μαθαίνω που είναι εδώ για εσάς και το καλοκαίρι! Καλό Καλοκαίρι!

 

Πηγή: 
etsimathainw.gr