Καλό Καλοκαίρι 2020

Καλό Καλοκαίρι 2020

Μιας και τα καλοκαιρινά μαθήματα προετοιμασίας αποφοίτων Α και Β Λυκείου έκαναν τον κύκλο τους, κλείνοντας έτσι τη φετινή χρονιά για τα τμήματα μέσης εκπαίδευσης του Έτσι Μαθαίνω, ήρθε η ώρα για ένα μικρό απολογισμό. Ένας απολογισμός μιας χρονιάς που δε θα ξεχάσει κανείς. Μιας χρονιάς που μας θύμισε πως η online διδασκαλία δεν είναι πολυτέλεια για τους λίγους αλλά ανάγκη για τους πολλούς.

Τα πράγματα ήρθαν έτσι φέτος και με την πρωτοβουλία του Έτσι Μαθαίνω για δωρεάν μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου την περίοδο της καραντίνας, πέρασαν από τις διαδικτυακές μας τάξεις γύρω στα 2000 παιδιά από όλη την Ελλάδα. Παιδιά με μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμός εξοικείωσης με την τεχνολογία, αλλά παιδιά που έδειξαν με τη ζέση που συνδέονταν κάθε μέρα την ανάγκη τους για την οργανωμένη διαδικτυακή εκπαίδευση που τους αξίζει.

Κάτι που θα θυμόμαστε επίσης από τη φετινή χρονιά θα είναι ο αριθμός συναδέλφων εκπαιδευτικών που μας προσέγγισαν γιατί χρειάστηκε από τη μία στιγμή στην άλλη και χωρίς να έχουν άλλη επιλογή να κάνουν τη μετάβαση από τη δια ζώσης στη διαδικτυακή εκπαίδευση.

Πέρα από τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς το αποκορύφωμα για εμάς είναι πάντα οι επιτυχίες των μαθητών μας που περνάνε την απαιτητική διαδικασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων. Με αποκλειστικά τον δικό τους κόπο και προσπάθεια, τη στήριξη των γονιών τους αλλά και των δασκάλων τους 7 στους 10 μαθητές μας καταφέρνουν να περάσουν στη σχολή της επιλογής τους και να μεταπηδήσουν από τα μαθητικά στα φοιτητικά χρόνια με μία τεράστια επιτυχία που την αξίζουν 100%! Συγχαρητήρια παιδιά!  

Κάπου εδώ και με την ολοκλήρωση και των καλοκαιρινών μαθημάτων προετοιμασίας αποφοίτων του Λυκείου, εμείς θέλουμε να σας ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι αλλά και συγχαρητήρια για όλες σας τις επιτυχίες! Εμείς θα είμαστε και πάλι κοντά σας για τις εγγραφές των λιγοστών θέσεων που έχουν μείνει στα τμήματα του Έτσι Μαθαίνω για το έτος 2020-2021 από τις 20 Αυγούστου. Μέχρι τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τις διαδικτυακές μας τάξεις κλείνοντας ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και γνωρίζοντας τους καθηγητές μας και την ομάδα του Έτσι Μαθαίνω που είναι εδώ για εσάς και το καλοκαίρι! Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

 

Πηγή: 
etsimathainw.gr