Καλοκαιρινά τμήματα Αγγλικών για παιδιά 2020

Καλοκαιρινά τμήματα Αγγλικών για παιδιά 2020

Τα ομαδικά μαθήματα Αγγλικών του Έτσι Μαθαίνω ολοκληρώνονται με μεγάλη επιτυχία. Η διαδικτυακή εκπαίδευση όμως δεν σταματά ποτέ. Τα καλοκαιρινά μαθήματα Αγγλικών θα ξεκινήσουν στις 9 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 17 Ιουλίου.

Το Έτσι Μαθαίνω έχοντας αφουγκραστεί την ανάγκη των παιδιών φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά για ρουτίνα αλλά και επαφή με τους συμμαθητές, τους καθηγητές τους αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία θα παρέχει τα καλοκαιρινά μαθήματα Αγγλικών για 6 εβδομάδες με 50% έκπτωση στα δίδακτρα.

Τα καλοκαιρινά μαθήματα Αγγλικών θα έχουν ως στόχο τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών με την πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο, την έμφαση στην τόνωση της αυτοπεποίθησης στην παραγωγή του προφορικού λόγου, την πρακτική με τη γλώσσα μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια αλλά και την εξοικείωση των μαθητών με τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία που από ότι φαίνεται θα ενταχθούν πλέον στις ζωές όλων μας για τα καλά.

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι ολιγομελή (έως 6-8 μαθητές) και θα αφορούν τα επίπεδα Pre-Junior, A/B Junior αλλά και τους μαθητές που βρίσκονται σε Pre-lower ή Lower επίπεδα.

Κάντε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα για να δοκιμάσετε τον πιο σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας που έχει έρθει για να μείνει και ενταχθείτε στα καλοκαιρινά τμήματα Αγγλικών του Έτσι Μαθαίνω για ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στη χρόνια που μας έρχεται.  

Δείτε το πρόγραμμα και τις τιμές

 

Πηγή: 
etsimathainw.gr