Δωρεάν Διαδικτυακά Μαθήματα (Δελτίο Τύπου)

Δωρεάν Διαδικτυακά Μαθήματα

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ

Κατόπιν της απόφασης της Ελληνικής Κυβέρνησης για το κλείσιμο όλων των σχολείων, το Διαδικτυακό Φροντιστήριο Έτσι Μαθαίνω ανακοινώνει την προσφορά δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Με τεράστια εμπειρία στο χώρο της διαδικτυακής εκπαίδευσης και καταρτισμένους καθηγητές σε όλη την Ελλάδα, το Έτσι Μαθαίνω παίρνει την πρωτοβουλία παροχής δωρεάν πρωινών διαδικτυακών μαθημάτων από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώστε να συμβάλει με το καλύτερο επίπεδο διαδικτυακής εκπαίδευσης στη συνέχιση των φροντιστηριακών μαθημάτων των παιδιών που θα μείνουν εκτός σχολείου και φροντιστηρίων για το προβλεπόμενο διάστημα.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται ζωντανά και όχι με τη μορφή video. Ο συνολικός αριθμός των μαθητών που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε στις διαδικτυακές μας τάξεις είναι 600 παιδιά. Δηλαδή, 100 μαθητές σε κάθε τάξη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των αιτήσεων που θα ληφθούν στην φόρμα ενδιαφέροντος, ενώ η συμπλήρωση δύο απουσιών για τον κάθε μαθητή θα σημαίνει την παύση της φοίτησής του και τη διάθεση της θέσης του σε άλλο μαθητή.

Καταληκτικά, το Έτσι Μαθαίνω με την ήδη οργανωμένη του διαδικτυακή πλατφόρμα και την εμπειρία και κατάρτιση των εκπαιδευτικών του στοχεύει να μην επηρεαστεί κανένα παιδί από τη διακοπή των μαθημάτων του, αλλά αντιθέτως να έχει δωρεάν πρόσβαση στη μάθηση από την ασφάλεια του σπιτιού του.

Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ.

 

Πηγή: 
etsimathainw.gr