Μαθήματα Ισπανικών Online

Online μαθήματα Ισπανικών (Ατομικά & Ομαδικά)

Γιατί να μάθω Ισπανικά:

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η ισπανική γλώσσα είναι η δεύτερη πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο.

Η ισπανική γλώσσα έχει πλέον ξεπεράσει την κοινή γλώσσα επικοινωνίας εκατομμυρίων ατόμων: Σήμεραη ισπανική γλώσσα ομιλείται από  328,5 εκατομμύρια άτομα, κατακτώντας τη 2η θέση παγκοσμίως, κάτω μόνο από την κινέζικη γλώσσα, την οποία μιλούν 1,2 δισεκατομμύρια άτομα. Τα αγγλικά βρίσκονται πλέον στην τρίτη θέση, όντας μια γλώσσα που ομιλείται από 328 εκατομμύρια άτομα. Βλέπουμε ότι τα Ισπανικά ξεπερνούν τα αγγλικά κατά μισό εκατομμύριο ομιλητές (Στοιχεία από την εφημερίδα El País και το περιοδικό Ethnologue - Languages of the World).

Επίσης, είναι γεγονός ότι περισσότερα από 46 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως μελετούν τα Ισπανικά, ενώ την ίδια στιγμή περισσότερα από 40 εκατομμύρια ισπανόφωνοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

O ισπανικός πολιτισμός είναι επίσης γνωστός σε όλον τον κόσμο. Από την Ισπανία ξεχωρίζει ο σπουδαίος συγγραφέας της Θερβάντες και το παγκόσμιο λογοτεχνικό του έργο «Δον Κιχώτης», ενώ επίσης είναι γνωστή για τα τοπία, τις γιορτές, τη μουσική, το φλαμένκο και τη γαστρονομία της, όπου μεταξύ άλλων ξεχωρίζει η φημισμένη «παέγια». 

Τέλος, είναι πολλά τα παραδείγματα της πλούσιας κουλτούρας σε άλλες ισπανόφωνες χώρες, μεταξύ άλλων του Περού (Μάριο Βάργκας Γιόσα, Νόμπελ Λογοτεχνίας) και της Κολομβίας (Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, Νόμπελ Λογοτεχνίας). 

Μαθήματα Ισπανικών για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Οι μαθητές αυτών των ηλικιών που επιλέγουν να μάθουν τα Ισπανικά ως ξένη γλώσσα θα μάθουν τη γλώσσα με τη βοήθεια σύγχρονων προγραμμάτων και με την καθοδήγηση μιας ισπανόφωνης καθηγήτριας με πολύχρονη εμπειρία. Θα διδαχθούν γραμματική, λεξιλόγιο, ακουστική κατανόηση, κατανόηση γραπτού λόγου και να εξασκήσουν τον προφορικό τους λόγο.  Εκτός των γλωσσικών δεξιοτήτων, θα μάθουν πληροφορίες για την ισπανική και λατινοαμερικάνικη κουλτούρα, καθώς και για τα έθιμα και τις παραδόσεις αυτών των χωρών. Όσοι μαθητές το επιθυμούν, μπορούν να επιδιώξουν να πάρουν ένα από τα ακόλουθα πτυχία:  DELE A1 (escolar), A2/B1 (escolar).

Μαθήματα Ισπανικών για Φοιτητές, Ενήλικες και Επαγγελματίες.

Είναι γεγονός ότι η αγορά εργασίας αναζητά τη γνώση ξένων γλωσσών για να μπορεί κάποιος να αποκτήσει μία θέση εργασίας. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να ενισχύσουμε το βιογραφικό μας από το πανεπιστήμιο έτσι ώστε να μπορούμε όχι μόνο να βρούμε μία δουλειά, αλλά και να ανοίξουμε πόρτες  για να κάνουμε κάποια ειδικότητα, μεταπτυχιακό, πρακτική εξάσκηση στην Ισπανία ή σε άλλη ισπανόφωνη χώρα. Πολλά πανεπιστήμια απαιτούν το δίπλωμα Β2 για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών. Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για πτυχία όλων των επιπέδων (DELE A1, A2, B1, B2, C1, C2 και Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας – ΚΠΓ), αλλά και εκμάθηση επαγγελματικών ορολογιών.

Μαθήματα Ισπανικών για τουρισμό και διασκέδαση

Αγαπάτε τα ταξίδια;  Σας αρέσει να γνωρίζετε άλλους πολιτισμούς; Παραδίδουμε κανονικά και ταχύρρυθμα μαθήματα ειδικής ορολογίας και λεξιλογίου έτσι ώστε να μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει σε μια ισπανόφωνη χώρα, να μπορεί να επικοινωνήσει και να ζήσει από κοντά τον πολιτισμό της χώρας προορισμού.  Επίσης, εάν σας αρέσουν τα ισπανόφωνα τραγούδια και ταινίες ή η γαστρονομία της Ισπανίας ή της Λατινικής Αμερικής μπορείτε εύκολα, με τη βοήθεια σύγχρονων μεθόδων εκμάθησης, να κατανοήσετε και να απολαύσετε καλύτερα όλα αυτά τα προϊόντα τέχνης και πολιτισμού.