Μαθήματα Γαλλικών Online

Online Ατομικά και Ομαδικά Μαθήματα Γαλλικών

Είστε λάτρης του  γαλλικού  πολιτισμού,  της κουζίνας, της ιστορίας, ή της αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής και των κάστρων? Ονειρεύεστε να επισκεφτείτε την πόλη του φωτός, το Παρίσι και να γνωρίσετε από κοντά τη γαλλική κουλτούρα? Τότε ήρθε η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή και με τη γαλλική γλώσσα!

Στο Ετσι Μαθαίνω παραδίδουμε μαθήματα γαλλικών εύκολα και γρήγορα  απλά με ένα <<κλικ>> του υπολογιστή σας! Όλες οι παραδόσεις γίνονται μέσω διαδικτύου, με τη χρήση online προγραμμάτων, παρόμοιων του Skype.

Γιατί να μάθω γαλλικά?

Η γαλλική είναι μία από τις πιο ισχυρές γλώσσες με δυναμική παρουσία και στις πέντε ηπείρους, και η μόνη γλώσσα με περίπου 600 εκατομμύρια φυσικούς ομιλητές. Στην Ευρώπη ομιλείται από 74 εκατομμύρια γαλλόφωνους ως μητρική γλώσσα (Γαλλία 67 εκ., Βέλγιο 4,5 εκ. Ελβετία 1,5 εκ). Εκτός Ευρώπης ομιλείται από 10 εκατομμύρια στον Καναδά, 8 στην Αϊτή και από 160 έως 500 εκατομμύρια ομιλητές που τη χρησιμοποιούν ως δεύτερη γλώσσα αλλά και πρώτη όπως μεταξύ άλλων στο Βελγικό Κογκό, στην Ακτή Ελεφαντοστού και στο Καμερούν.

Επίσης είναι επίσημη γλώσσα σε διάφορες κοινότητες και οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και η μόνη επίσημη γλώσσα για την Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση. Πριν από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο τα Γαλλικά (και τα Αγγλικά) θεωρούντο διεθνής γλώσσα, ιδιαίτερα σε πεδία όπως η διπλωματία, lingua franca στο εμπόριο, στη ναυτιλία και στις μεταφορές. Σήμερα παραμένουν μαζί με τα αγγλικά και τα ισπανικά ως ισχυρή γλώσσα στη διπλωματία

Τα Γαλλικά είναι μία από τις δύο γλώσσες εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και δεύτερη ξένη γλώσσα διδασκαλίας στα σχολεία όλης της Ευρώπης μετά τα αγγλικά. Επιπλέον η Γαλλία είναι φημισμένη για τα υψηλής ποιότητας δημόσια πανεπιστήμια , τα οποία κατέχουν και το μεγαλύτερο βαθμό εισαγωγής ξένων φοιτητών στην Ευρώπη.

Μαθήματα Γαλλικών για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λύκειο

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα πολύ σύγχρονό εκπαιδευτικό τρόπο εκμάθησης να έρθουν σε πρώτη επαφή με τη γλώσσα, τους γραμματικούς κανόνες, το λεξιλόγιό της και βεβαίως των προφορικών ιδιομορφιών αυτή ς της ξεχωριστής γλώσσας. Παραδίδονται μαθήματα ατομικά ή ομαδικά κάθε επιπέδου, μαθήματα σχολικής ενίσχυσης αλλά και προετοιμασία για την απόκτηση όλων των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας. (Κρατικό, DELF-DALF, SORBONNE)

Μαθήματα Γαλλικών για Φοιτητές, Ενήλικες και Επαγγελματίες

Η γνώση μίας ξένης γλώσσας  θα αποτελεί πάντα ισχυρό όπλο σε ένα βιογραφικό. Στο Έτσι Μαθαίνω πραγματοποιούντα ταχύρυθμα μαθήματα γαλλικών για τους πιο απαιτητικούς ενδιαφερόμενους για προετοιμασία  πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό.

Μαθήματα Γαλλικών για τουρισμό και διασκέδαση

Ο τομέας του τουρισμού στην Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο ενεργούς και  επικερδής. Είναι μεγάλη αναγκαιότητα για τους ενδιαφερόμενους η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας όπως τα γαλλικά, δεδομένου ότι εκατομμύρια γαλλόφωνοι τουρίστες επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε χρόνο.  Στο <<Έτσι Μαθαίνω>> πραγματοποιούνται μαθήματα ταχύρυθμα και με στόχο το ορολογικό λεξιλόγιο του τουρισμού για πιο γρήγορες και αποτελεσματικές επιδόσεις.

Φυσικά για όσους λατρεύουν το γαλλικό κινηματογράφο ή τις τέχνες, καθώς και την φημισμένη γαλλική γαστρονομία, υπάρχουν εύκολοι και σύγχρονοι τρόποι εκμάθησης μέσω του <<ΈτσιΜαθαίνω>> με απλές και διασκεδαστικές μεθόδους.