Ιδιαίτερα και Ομαδικά Μαθήματα Ρωσικών Online

Έτσι Μαθαίνουμε Ρωσικά από το 2011:

  • Με τους καλύτερους εκπαιδευτικούς
  • Με τους ποιο σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας
  • Με υπομονή αλλά και επιμονή
  • Με όραμα αλλά και σύστημα
μαθήματα
Μαθήματα Ρωσικών online

Μαθήματα Ρωσικών

Τα Ρώσικα είναι μία γλώσσα που πάντα προκαλεί ενδιαφέρον. Όμως πολλοί δεν την τολμούν γιατί τη θεωρούν δύσκολη.

Δεν υπάρχουν όμως δύσκολες γλώσσες. Αλλά σωστά συστήματα εκμάθησής τους. Και στο Έτσι Μαθαίνω θα βρείτε ακριβώς αυτό! Το σύστημα που σας ταιριάζει για να μιλάτε Ρώσικα από το πρώτο κιόλας μάθημα. 

Μαθαίνουμε Αγγλικά

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Τα τμήματα Ρωσικών βοηθούν τους μαθητές να εξερευνήσουν τη γλώσσα της γειτονικής χώρας μέσα από διασκεδαστικές δημιουργικές δραστηριότητες και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας! Οι διαδραστικές μας πλατφόρμες και οι εκπαιδευμένοι καθηγητές μας, πηγαίνουν τη διδασκαλία ένα βήμα παραπέρα! Οι εξελίξεις της τεχνολογίας μας βοηθούν να απαλλάξουμε τους μαθητές μας από τη στείρα αποστήθιση και αντιγραφή και να τους παρέχουμε κίνητρα για δημιουργική ενασχόληση με την ξένη γλώσσα!

Συνδυάζοντας την ολοκληρωμένη εκπαίδευση με έναν τρόπο που δεν μοιάζει με κανέναν από αυτούς που ήδη ξέρουν, οι μαθητές μαθαίνουν ευχάριστα καθώς συμμετέχουν ενεργά στην τάξη μιλώντας και ακούγοντας Ρωσικά από το πρώτο κιόλας μάθημα!

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Η διαδικτυακή τάξη των Ρωσικών του Έτσι Μαθαίνω δίνει τη δυνατότητα εξάσκησης και εξελιξης όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων. Τα ολιγομελή τμήματα και το ήσυχο περιβάλλον που είναι στη φύση της διαδικτυακής εκπαίδευσης δίνουν το χώρο, το χρόνο, την άνεση, και το ασφαλές περιβάλλον στους μαθητές μας ώστε να εξασκήσουν όλες τους τις δεξιότητες, να πάρουν ρίσκα με τη γλώσσα και να μάθουν να μην φοβούνται τα λάθη τους. 

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων στα Αγγλικά

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Στο Έτσι Μαθαίνω μαζί βρίσκουμε και προετοιμαζόμαστε τέλεια για την πιστοποίηση Ρωσικών που σου ταιριάζει. Οι μαθητές μας προετοιμάζονται κάθε χρόνο με απόλυτα ποσοστά επιτυχίας για τις πιστοποιήσεις Ρωσικών όλων των επιπέδων, Α1, Α2, Β1, Β2, C1 και C2.

Με τους καλύτερους καθηγητές Ρωσικών

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του διαδικτύου είναι η εκμηδένιση των αποστάσεων. Αυτό είναι ύψιστης σημασίας για εμάς καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε ΜΟΝΟ με τους καλύτερους καθηγητές στη χώρα. Καθηγητές με όραμα, όρεξη, γνώσεις, εξειδίκευση αποτελούν την Dream Team του Έτσι Μαθαίνω που φέρνει την επανάσταση στην εκπαίδευση μέσα στο ίδιο σου το σπίτι!  

Μαθαίνουμε Παίζοντας....

Και ποιος δε μαθαίνει καλύτερα παίζοντας; Η διαδικτυακή τάξη μας δίνει πάντα τα καλύτερα εργαλεία για αυτό το σκοπό. Έτσι οι μικροί μας μαθητές μαθαίνουν Ρωσικά με το πιο διασκεδαστικό τρόπο, μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και συναγωνισμού που μας φέρνει πιο κοντά μεταξύ μας και πιο κοντά στους στόχους μας…

Τμήματα Ρωσικών για Ενήλικες 2022-2023

Τα τμήματα ενηλίκων Ρωσικών για τη σχολική χρονιά 2022-2023 θα ξεκινήσουν 4 Οκτωβρίου 2022 και θα σταματήσουν στις 31 Μαΐου 2023.

Δευτέρα 20:00 – 21:30
Έναρξη Μαθημάτων 3/10/2022
Δίδακτρα: 60€/μήνα

Τετάρτη 10:00 – 11:30
Έναρξη Μαθημάτων 5/10/2022
Δίδακτρα: 60€/μήνα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή (2-8 μαθητές) και ομοιογενή. Οι καθηγητές μας με πολυετή εμπειρία στην διαδικτυακή διδασκαλία εγγυώνται ότι δεν θα αποκτήσετε μόνο τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των εξετάσεων αλλά πάνω απ΄όλα θα μάθετε να επικοινωνείτε με άνεση τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

Τμήματα Ρωσικών για Παιδιά 2022-2023

Τα τμήματα Ρωσικών για τα παιδιά τη σχολική χρονιά 2022-2023 θα ξεκινήσουν 20 Σεπτεμβρίου 2022 και θα σταματήσουν στις 31 Μαΐου 2023

Δευτέρα 16:00 – 17:00
Τετάρτη 16:30 – 17:30
Έναρξη Μαθημάτων 3/10/2022
Δίδακτρα: 60€/μήνα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή (2-8 μαθητές) και ομοιογενή. Οι καθηγητές μας με πολυετή εμπειρία στην διαδικτυακή διδασκαλία εγγυώνται ότι δεν θα αποκτήσετε μόνο τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των εξετάσεων αλλά πάνω απ΄όλα θα μάθετε να επικοινωνείτε με άνεση τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

Scroll to Top