Ιδιαίτερα και Ομαδικά Μαθήματα Ισπανικών Online

Έτσι Μαθαίνουμε Ισπανικά από το 2011:

  • Με τους καλύτερους εκπαιδευτικούς
  • Με τους ποιο σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας
  • Με υπομονή αλλά και επιμονή
  • Με όραμα αλλά και σύστημα
μαθήματα
Μαθήματα Ισπανικών Online

Μαθήματα Ισπανικών

Συνδυάζοντας την ολοκληρωμένη εκπαίδευση με έναν τρόπο που δεν μοιάζει με κανέναν από αυτούς που ήδη ξέρουν, οι μαθητές μαθαίνουν ευχάριστα καθώς συμμετέχουν ενεργά στην τάξη μιλώντας και ακούγοντας Ισπανικά από το πρώτο κιόλας μάθημα!

Μαθαίνουμε Αγγλικά

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Τα τμήματα Ισπανικών βοηθούν τους μαθητές να εξερευνήσουν τον κόσμο των Ισπανικών μέσα από διασκεδαστικές δημιουργικές δραστηριότητες και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας! Οι διαδραστικές μας πλατφόρμες και οι εκπαιδευμένοι καθηγητές μας, πηγαίνουν τη διδασκαλία ένα βήμα παραπέρα! Οι εξελίξεις της τεχνολογίας μας βοηθούν να απαλλάξουμε τους μαθητές μας από τη στείρα αποστήθιση και αντιγραφή και να τους παρέχουμε κίνητρα για δημιουργική ενασχόληση με την ξένη γλώσσα!

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Η διαδικτυακή τάξη των Ισπανικών του Έτσι Μαθαίνω δίνει τη δυνατότητα εξάσκησης και εξελιξης όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων. Τα ολιγομελή τμήματα και το ήσυχο περιβάλλον που είναι στη φύση της διαδικτυακής εκπαίδευσης δίνουν το χώρο, το χρόνο, την άνεση, και το ασφαλές περιβάλλον στους μαθητές μας ώστε να εξασκήσουν όλες τους τις δεξιότητες, να πάρουν ρίσκα με τη γλώσσα και να μάθουν να μην φοβούνται τα λάθη τους. 

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων στα Αγγλικά

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Στο Έτσι Μαθαίνω μαζί βρίσκουμε και προετοιμαζόμαστε τέλεια για την πιστοποίηση Ισπανικών που σου ταιριάζει. Οι μαθητές μας προετοιμάζονται κάθε χρόνο με απόλυτα ποσοστά επιτυχίας για τις πιστοποιήσεις Ισπανικών όλων των επιπέδων, Α1, Α2, Β1, Β2, C1 και C2 .

Με τους καλύτερους Καθηγητές Ισπανικών

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του διαδικτύου είναι η εκμηδένιση των αποστάσεων. Αυτό είναι ύψιστης σημασίας για εμάς καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε ΜΟΝΟ με τους καλύτερους καθηγητές στη χώρα. Καθηγητές με όραμα, όρεξη, γνώσεις, εξειδίκευση αποτελούν την Dream Team του Έτσι Μαθαίνω που φέρνει την επανάσταση στην εκπαίδευση μέσα στο ίδιο σου το σπίτι!

Μαθαίνουμε Παίζοντας....

Και ποιος δε μαθαίνει καλύτερα παίζοντας; Η διαδικτυακή τάξη μας δίνει πάντα τα καλύτερα εργαλεία για αυτό το σκοπό. Έτσι οι μικροί μας μαθητές μαθαίνουν Ισπανικά με το πιο διασκεδαστικό τρόπο, μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και συναγωνισμού που μας φέρνει πιο κοντά μεταξύ μας και πιο κοντά στους στόχους μας…

Τμήματα Ισπανικών για Ενήλικες 2023-2024

Τα νέα τμήματα ενηλίκων Ισπανικών για τη σχολική χρονιά 2023-2024 θα ξεκινήσουν 16 Οκτωβρίου 2023 και θα σταματήσουν στις 14 Ιουνίου 2024.

Τετάρτη: 20.00-22.00

Έναρξη Μαθημάτων: 21/9/23

Δίδακτρα: 50€/μήνα

Παρασκευή: 14.45 – 16.15

Έναρξη Μαθημάτων: 1/9/23

Δίδακτρα: 60€/μήνα

Τρίτη: 21:00-22:30

Πέμπτη: 21:00-22:00

Έναρξη Μαθημάτων: 17/10/23

Δίδακτρα: 150€/μήνα

Δευτέρα: 21.00-22.30

Τετάρτη: 21.00-22.30

Έναρξη Μαθημάτων: 16/10/23

Δίδακτρα: 165€/μήνα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή (3-8 μαθητές) και ομοιογενή. Οι καθηγητές μας με πολυετή εμπειρία στην διαδικτυακή διδασκαλία εγγυώνται ότι δεν θα αποκτήσετε μόνο τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των εξετάσεων αλλά πάνω απ΄όλα θα μάθετε να επικοινωνείτε με άνεση τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.
Scroll to Top