Ιδιαίτερα και Ομαδικά Μαθήματα Γερμανικών Online

Έτσι Μαθαίνουμε Γερμανικά από το 2011:

  • Με τους καλύτερους εκπαιδευτικούς
  • Με τους ποιο σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας
  • Με υπομονή αλλά και επιμονή
  • Με όραμα αλλά και σύστημα
μαθήματα
Μαθήματα Γερμανικών Online

Μαθήματα Γερμανικών

Μαζί θα μάθουμε και Γερμανικά! Μία απαιτητική γλώσσα όπως τα Γερμανικά, χρειάζεται μία καλή αρχή με τις σωστές βάσεις. Και οι σωστές βάσεις έρχονται μέσα από διάδραση, εξαιρετικούς καθηγητές, καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, παιχνίδι και περιπέτεια! 

Μαθαίνουμε Αγγλικά

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ Deutsch - Kinder

Οι εξελίξεις της τεχνολογίας μας βοηθούν να απαλλάξουμε τους μαθητές μας από τη στείρα αποστήθιση και αντιγραφή και να τους παρέχουμε κίνητρα για δημιουργική ενασχόληση με την ξένη γλώσσα!

Συνδυάζοντας την ολοκληρωμένη εκπαίδευση με έναν τρόπο που δεν μοιάζει με κανέναν από αυτούς που ήδη ξέρουν, τα παιδιά μαθαίνουν ευχάριστα καθώς συμμετέχουν ενεργά στην τάξη από το πρώτο κιόλας μάθημα!

Τα παιδικά τμήματα Γερμανικών απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 8-12 ετών αρχάριου επιπέδου.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Η διαδικτυακή τάξη των Γερμανικών του Έτσι Μαθαίνω δίνει τη δυνατότητα εξάσκησης και εξελιξης όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων. Τα ολιγομελή τμήματα και το ήσυχο περιβάλλον που είναι στη φύση της διαδικτυακής εκπαίδευσης δίνουν το χώρο, το χρόνο, την άνεση, και το ασφαλές περιβάλλον στους μαθητές μας ώστε να εξασκήσουν όλες τους τις δεξιότητες, να πάρουν ρίσκα με τη γλώσσα και να μάθουν να μην φοβούνται τα λάθη τους.

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων στα Αγγλικά

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Στο Έτσι Μαθαίνω μαζί βρίσκουμε και προετοιμαζόμαστε τέλεια για την πιστοποίηση Γερμανικών που σου ταιριάζει. Οι μαθητές μας προετοιμάζονται κάθε χρόνο με απόλυτα ποσοστά επιτυχίας για τις πιστοποιήσεις Γερμανικών όλων των επιπέδων, Α1, Α2, Β1, Β2, C1 και C2 καθώς και για προετοιμασία στο πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα των Γερμανικών για την είσοδο στην Γερμανική Φιλολογία.

Με τους καλύτερους Καθηγητές Γερμανικών

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του διαδικτύου είναι η εκμηδένιση των αποστάσεων. Αυτό είναι ύψιστης σημασίας για εμάς καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε ΜΟΝΟ με τους καλύτερους καθηγητές στη χώρα. Καθηγητές με όραμα, όρεξη, γνώσεις, εξειδίκευση αποτελούν την Dream Team του Έτσι Μαθαίνω που φέρνει την επανάσταση στην εκπαίδευση μέσα στο ίδιο σου το σπίτι!

Μαθαίνουμε Παίζοντας....

Και ποιος δε μαθαίνει καλύτερα παίζοντας; Η διαδικτυακή τάξη μας δίνει πάντα τα καλύτερα εργαλεία για αυτό το σκοπό. Έτσι οι μικροί μας μαθητές μαθαίνουν Γερμανικά με το πιο διασκεδαστικό τρόπο, μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και συναγωνισμού που μας φέρνει πιο κοντά μεταξύ μας και πιο κοντά στους στόχους μας…

Τμήματα Γερμανικών για Ενήλικες 2022-2023

Τα τμήματα ενηλίκων Αγγλικών για τη σχολική χρονιά 2022-2023 θα ξεκινήσουν 4 Οκτωβρίου 2022 και θα σταματήσουν στις 31 Μαΐου 2023.

Δευτέρα 20:00 – 21:30
Έναρξη Μαθημάτων 3/10/2023
Δίδακτρα: 60€/μήνα

Τετάρτη 10:00 – 11:30
Έναρξη Μαθημάτων 5/10/2022
Δίδακτρα: 60€/μήνα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή (2-8 μαθητές) και ομοιογενή. Οι καθηγητές μας με πολυετή εμπειρία στην διαδικτυακή διδασκαλία εγγυώνται ότι δεν θα αποκτήσετε μόνο τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των εξετάσεων αλλά πάνω απ΄όλα θα μάθετε να επικοινωνείτε με άνεση τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

Τμήματα Γερμανικών για Παιδιά 2022-2023

Τα τμήματα Γερμανικών για τα παιδιά τη σχολική χρονιά 2022-2023 θα ξεκινήσουν 20 Σεπτεμβρίου 2022 και θα σταματήσουν στις 31 Μαΐου 2023

Δευτέρα 18:30 – 19:30
Παρασκευή 18:30 – 19:30
Έναρξη Μαθημάτων 19/9/2022
Λήξη Μαθημάτων 2/6/2023
Δίδακτρα: 60€/μήνα

Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή (2-8 μαθητές) και ομοιογενή. Οι καθηγητές μας με πολυετή εμπειρία στην διαδικτυακή διδασκαλία εγγυώνται ότι δεν θα αποκτήσετε μόνο τις απαραίτητες γνώσεις για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των εξετάσεων αλλά πάνω απ΄όλα θα μάθετε να επικοινωνείτε με άνεση τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

Scroll to Top