Μαθήματα Γαλλικών Online

Ιδιαίτερα και Ομαδικά Μαθήματα Γαλλικών Online

Έτσι Μαθαίνουμε Γαλλικών από το 2011:

  • Με τους καλύτερους εκπαιδευτικούς
  • Με τους ποιο σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας
  • Με υπομονή αλλά και επιμονή
  • Με όραμα αλλά και σύστημα
μαθήματα
france language courses

Μαθήματα Γαλλικών

Στο δοκιμαστικό μάθημα θα γνωρίσετε τον καθηγητή σας, θα περιηγηθείτε στην διαδικτυακή μας τάξη και θα γνωρίσετε ένα απόλυτα διαδραστικό μάθημα που κάνει τη γνώση να γοητεύει τους μαθητές.

Μαθαίνουμε Αγγλικά

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Τα τμήματα Γαλλικών βοηθούν τους μαθητές να εξερευνήσουν την απαιτητική αυτή γλώσσα μέσα από διασκεδαστικές δημιουργικές δραστηριότητες και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας! Οι διαδραστικές μας πλατφόρμες και οι εκπαιδευμένοι καθηγητές μας, πηγαίνουν τη διδασκαλία ένα βήμα παραπέρα! Οι εξελίξεις της τεχνολογίας μας βοηθούν να απαλλάξουμε τους μαθητές μας από τη στείρα αποστήθιση και αντιγραφή και να τους παρέχουμε κίνητρα για δημιουργική ενασχόληση με την ξένη γλώσσα!

Συνδυάζοντας την ολοκληρωμένη εκπαίδευση με έναν τρόπο που δεν μοιάζει με κανέναν από αυτούς που ήδη ξέρουν, οι μαθητές μαθαίνουν ευχάριστα καθώς συμμετέχουν ενεργά στην τάξη μιλώντας και ακούγοντας Γαλλικά από το πρώτο κιόλας μάθημα!

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Η διαδικτυακή τάξη των Γαλλικών του Έτσι Μαθαίνω δίνει τη δυνατότητα εξάσκησης και εξελιξης όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων. Τα ολιγομελή τμήματα και το ήσυχο περιβάλλον που είναι στη φύση της διαδικτυακής εκπαίδευσης δίνουν το χώρο, το χρόνο, την άνεση, και το ασφαλές περιβάλλον στους μαθητές μας ώστε να εξασκήσουν όλες τους τις δεξιότητες, να πάρουν ρίσκα με τη γλώσσα και να μάθουν να μην φοβούνται τα λάθη τους.

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων στα Αγγλικά

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Στο Έτσι Μαθαίνω μαζί βρίσκουμε και προετοιμαζόμαστε τέλεια για την πιστοποίηση Γαλλικών που σου ταιριάζει. Οι μαθητές μας προετοιμάζονται κάθε χρόνο με απόλυτα ποσοστά επιτυχίας για τις πιστοποιήσεις Γαλλικών όλων των επιπέδων, Α1, Α2, Β1, Β2, C1 και C2.

Με τους καλύτερους Καθηγητές Γαλλικών

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του διαδικτύου είναι η εκμηδένιση των αποστάσεων. Αυτό είναι ύψιστης σημασίας για εμάς καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε ΜΟΝΟ με τους καλύτερους καθηγητές στη χώρα. Καθηγητές με όραμα, όρεξη, γνώσεις, εξειδίκευση αποτελούν την Dream Team του Έτσι Μαθαίνω που φέρνει την επανάσταση στην εκπαίδευση μέσα στο ίδιο σου το σπίτι! 

Μαθαίνουμε Παίζοντας....

Και ποιος δε μαθαίνει καλύτερα παίζοντας; Η διαδικτυακή τάξη μας δίνει πάντα τα καλύτερα εργαλεία για αυτό το σκοπό. Έτσι οι μικροί μας μαθητές μαθαίνουν αγγλικά με το πιο διασκεδαστικό τρόπο, μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και συναγωνισμού που μας φέρνει πιο κοντά μεταξύ μας και πιο κοντά στους στόχους μας…

Scroll to Top