Άλγεβρα Β΄ Λυκείου

Η Άλγεβρα της Β΄ Λυκείου είναι κομβικό μάθημα και μόνο με την κατανόηση του σε βάθος ο μαθητής μπορεί να χτίσει γερές βάσεις για την τελευταία τάξη του λυκείου. Η μελέτη συνάρτησης, η πρώτη γνωριμία του μαθητής με τις εκθετικές και λογαριθμικές συναρτήσεις καθώς και η τριγωνομετρία είναι τα σημαντικότερα κεφάλαια.

Άλγεβρα Β΄ Λυκείου
Ιδιαίτερα και Ομαδικά Μαθήματα online

Ομαδικό ή Ιδιαίτερο;

Στο Έτσι Μαθαίνω προσφέρουμε ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας στην Άλγεβρα της Β΄ Λυκείου. Ο Σύμβουλός μας θα σας προτείνει την καλύτερη επιλογή αφού πρώτα συζητήσετε μαζί του τις ανάγκες σας. Οι μαθητές των ομαδικών και των ιδιαιτέρων μαθημάτων εξετάζονται ταυτόχρονα στους 3 κύκλους διαγωνισμάτων που γίνονται κατά την προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Λίγα Λόγια για την Άλγεβρα της Β΄ Λυκείου

H ύλη που θα διδαχθεί στην Άλγεβρα της Β΄ Λυκείου στα ομαδικά και στα ιδιαίτερα μαθήματα του Έτσι Μαθαίνω και η οποία ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας είναι:

  • Επίλυση Γραμμικών συστημάτων με ορίζουσες,
  • Μελέτη Συναρτήσεων (ακρότατα, μονοτονία, συμμετρίες)
  • Τριγωνομετρία (Τριγωνομετρικές ταυτότητες)
  • Πολυώνυμα (Ρίζες πολυωνύμων, Horner, πολυωνυμικές εξισώσεις και ανισώσεις )
  • Εκθετική και λογαριθμική συνάρτηση
Συχνές ερωτήσεις για τα online μαθήματα

Συχνές Ερωτήσεις

Κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού ο Σύμβουλος μαζί με τον καθηγητή θα σας δώσουν τις επιλογές φοίτησης και θα σας καθοδηγήσουν για την εγγραφή σας.
Τα ομαδικά μαθήματα ακολουθούν το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα του φροντιστηρίου μας. Τα ιδιαίτερα μαθήματα κανονίζονται από την αρχή και ακολουθούν το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί κατά την εγγραφή.
Το κάθε μάθημα έχει ένα πίνακα ανακοινώσεων όπου αναγράφεται ο σύνδεσμος εισόδου καθώς και το βοηθητικό υλικό του μαθήματος. Οι μαθητές μας συμβουλεύονται τον πίνακα πριν και μετά το μάθημα.
Στην αρχή κάθε μήνα λαμβάνετε γραπτώς, ενημέρωση για την πρόοδο σας ή του παιδιού σας. Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους πραγματοποιούνται 2 συναντήσεις γονέων όπου μπορείτε να μιλήσετε με το σύνολο των καθηγητών ταυτόχρονα. Επίσης έχετε την επιλογή να να ζητήσετε συνάντηση με τον καθηγητή σας όταν το επιθυμείτε.

Ο Σύμβουλος Καθηγητής παρακολουθεί τα μαθήματα και επεμβαίνει όπου θεωρείτε απαραίτητο. Αν η πρόοδος δεν είναι η αναμενόμενη, η χημεία μεταξύ μαθητή και καθηγητή δεν οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα, αν η παιδαγωγική μέθοδος δεν είναι η καλύτερη ο σύμβουλος παρεμβαίνει και διορθώνει ότι χρειάζεται.

Οι Σύμβουλοι μαθημάτων έχουν επιλεγεί και έχουν εκπαιδευτεί ώστε να μπορούν να διακρίνουν γρήγορα ην ανάγκη του κάθε μαθητή πάνω στα μαθήματα που και οι ίδιοι διδάσκουν. Μπορείτε να μας ζητήσετε κάποιον σύμβουλο που εσείς προτιμάτε και θα το λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας.

Scroll to Top