Ημέρα Γονέων

parentsday

Οι ημέρες γονέων ή ημέρες ενημέρωσης γονέων αποτελούν από τις σημαντικότερες ημέρες για έναν εκπαιδευτικό οργανισμό. Πέρα από το ότι ίσως τις ημέρες αυτές οι γονείς έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους, μπορούν επίσης να πάρουν μία καλύτερη ιδέα, καθήμενοι στα θρανία όπου περνούν ώρες κάθε μέρα τα παιδιά τους, για τις ιδέες και τον τρόπο που λειτουργεί ο κάθε οργανισμός.

Για το Έτσι Μαθαίνω η ημέρα αυτή είναι θεσμός. Και αν και δεν πρόκειται να καθίσετε στα θρανία κάποιου φροντιστηρίου στην κυριολεξία, θα καθίσετε διαδικτυακά, ακριβώς όπως κάνουν τα παιδιά σας κάθε ημέρα μέσα από την πλατφόρμα όπου βρίσκονται οι διαδικτυακές μας τάξεις.

Στις 15 Δεκεμβρίου λοιπόν στις 11.00 το πρωί καθηγητές, μαθητές και γονείς θα συναντηθούμε διαδικτυακά ώστε να συζητήσουμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε αποτελεσματικά και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας στη συγκεκριμένη συνάντηση ένα guest ομιλητή, τον κ. Δημήτρη Τσέλιο που έχει αφιερώσει την καριέρα του στο να μεταφέρει τη βιωματική του γνώση σε ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να πετύχουν τα όνειρά τους. Το θέμα της συζήτησης θα είναι «Πως να Κάνουμε τα Παιδιά μας Ευτυχισμένα». Ένα θέμα που μας αφορά όλους, καθηγητές και γονείς και πιστεύουμε πως με τη συμβολή του κ. Τσέλιου μπορούμε να κρατήσουμε κάποιες σημαντικές συμβουλές για την καθημερινότητά μας που όμως θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μακροχρόνια.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί την Κυριακή. Θα περιμένουμε με χαρά να ακούσουμε τις δικές σας απορίες, ανησυχίες, και εμπειρίες σχετικά με την ευτυχία των παιδιών αλλά και σχετικά με την εκπαίδευση και τα μαθήματα στο Έτσι Μαθαίνω έτσι ώστε να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση με μοναδικό στόχο την ψυχική ισορροπία των παιδιών μας αλλά και την επιτυχία των στόχων τους. Σας περιμένουμε!

Πηγή: 

etsimathainw.gr

«5 τρόποι να αποφύγεις την προσωρινή απώλεια μάθησης»

Έι εσείς, μικροί εγκέφαλοι σε διακοπές! Ξέρετε τι συμβαίνει όταν επιστρέφετε στο σχολείο μετά το ...
Read More →
language trip

Language Trip Junior: Μια συναρπαστική εκδρομή στον κόσμο των ξένων γλωσσών!

Τι είναι το Language Trip Junior; Φανταστείτε μια συναρπαστική εκδρομή όπου τα παιδιά σας γίνονται ...
Read More →

Έναρξη Μαθημάτων Προετοιμασίας για τη Γ΄ Λυκείου: Οδηγός για Μαθητές και Γονείς

Η Γ΄ Λυκείου είναι μια κρίσιμη χρονιά για τους μαθητές, καθώς αποτελεί την τελευταία ευκαιρία ...
Read More →

Language Trip: Μια διασκεδαστική εισαγωγή στις ξένες γλώσσες για παιδιά 8-12 ετών

Τι είναι το Language Trip; Το Language Trip είναι ένα πρόγραμμα πολυγλωσσίας που προσφέρεται σε ...
Read More →
Scroll to Top