Δωρεάν Αγγλικά για αρχάρια παιδιά

Δωρεάν Αγγλικά για αρχάρια παιδιά

Φέτος τον Απρίλιο το Έτσι Μαθαίνω ανοίγει διάπλατα τις διαδικτυακές του τάξεις για τους μικρούς μας φίλους που θα έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με τα Αγγλικά. Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !

Το Starters Academy απευθύνεται σε παιδιά Α & Β Δημοτικού που δεν έχουν ξανακάνει Αγγλικά. Στόχος των εαρινών αυτών μαθημάτων είναι επιτύχουν την πιο ομαλή πρώτη επαφή παιδιών με τα Αγγλικά που το Σεπτέμβριο του 2023 θα είναι έτοιμα να μπουν σε A Junior τμήματα Αγγλικών.

Η επαφή με μία ξένη γλώσσα σε τόσο τρυφερή ηλικία είναι απίστευτα ωφέλιμη αλλά ταυτόχρονα μπορεί να προβληματίσει κάποια παιδιά που παράλληλα πρέπει να διαχειριστούν την ένταξή τους στη δημοτική εκπαίδευση. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη το Starters Academy έχει σχεδιαστεί για να εντάξει τα παιδιά στα Αγγλικά με τον πιο ομαλό και παιγνιώδη τρόπο, εξοικειώνοντας τους παράλληλα με το διαδικτυακό μάθημα.

Μέσα σε 8 εβδομάδες και 16 μαθήματα, οι μαθητές του Starters Academy θα μάθουν τις πρώτες του λέξεις και φράσεις σε σημαντικές λεξιλογικές ομάδες των Αγγλικών, θα εξοικειωθούν με τη διαδικασία του να ακούνε Αγγλικά συνεχώς στην τάξη, θα εκτεθούν σε στιγμιότυπα φυσικής παραγωγής της Αγγλικής και θα κληθούν να πουν τις πρώτες τους λέξεις και φράσεις. Με την ολοκλήρωση των 8 εβδομάδων τα παιδιά θα έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και άνεση στο αγγλόφωνο περιβάλλον της τάξης, θα έχουν ήδη μάθει και συνηθίσει τα classrooms rituals, θα έχουν μάθει να διαχειρίζονται τη διαδικτυακή πλατφόρμα και θα έχουν περάσει αξέχαστα παίζοντας τα ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια γλωσσομάθειας που έχουμε φτιάξει για τους μικρούς μας μαθητές.

Έτσι οι μικροί μας φίλοι θα είναι πανέτοιμο από τα μέσα Ιουνίου για να ενταχθούν στα A Junior τμήματα το Σεπτέμβριο. Το Σεπτέμβριο, λοιπόν, η χρονιά μας θα ξεκινήσει χωρίς το απαιτητικό διάστημα της προσαρμογής και θα περάσουμε απευθείας στο πιο διασκεδαστικό και σύγχρονο ταξίδι μάθησης!

language trip

Language Trip Junior: Μια συναρπαστική εκδρομή στον κόσμο των ξένων γλωσσών!

Τι είναι το Language Trip Junior; Φανταστείτε μια συναρπαστική εκδρομή όπου τα παιδιά σας γίνονται ...
Read More →

Έναρξη Μαθημάτων Προετοιμασίας για τη Γ΄ Λυκείου: Οδηγός για Μαθητές και Γονείς

Η Γ΄ Λυκείου είναι μια κρίσιμη χρονιά για τους μαθητές, καθώς αποτελεί την τελευταία ευκαιρία ...
Read More →

Language Trip: Μια διασκεδαστική εισαγωγή στις ξένες γλώσσες για παιδιά 8-12 ετών

Τι είναι το Language Trip; Το Language Trip είναι ένα πρόγραμμα πολυγλωσσίας που προσφέρεται σε ...
Read More →

Νέο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Game Design for Kids with Roblox

Σας προσκαλούμε στο “Game Design for Kids with Roblox”: Μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά ...
Read More →
Scroll to Top