Διαδικτυακή Γιορτή 25ης Μαρτίου

greek-independence

Ενώ άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, ενώ τα σχολεία κλείνουν και τόσο καθηγητές όσο μαθητές προσπαθούν να κάνουν στροφή από τη δια ζώσης εκπαίδευση σε διαδικτυακή διδασκαλία εν μία νυκτί, το διαδικτυακό σχολείο ελληνικών Greek LOL αποδεικνύει την ετοιμότητα των Ελλήνων να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση μαζί.

Μετά από χρόνια εμπειρίας στη διαδικτυακή εκπαίδευση, το Greek LOL παραμένει πάντα ανοιχτό όχι μόνο για να διδάξει ελληνικά σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, αλλά και για να κρατήσει τους Έλληνες κοντά και να προσφέρει μία αίσθηση κανονικότητας στα παιδιά ακόμα και σε δύσκολες ώρες όπως τις παροντικές. Όλοι οι εορτασμοί για τη φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου έχουν ακυρωθεί. Όχι, όμως, για τους μαθητές του Greek Lessons OnLine, οι οποίοι «μαζεύτηκαν» διαδικτυακά από διάφορα μέρη του πλανήτη για να γιορτάσουν μαζί την πιο σημαντική μας Εθνική Επέτειο.

Περισσότερα από 80 Ελληνόπουλα από όλο τον κόσμο συνδέθηκαν από την ασφάλεια των σπιτιών τους για να γιορτάσουν την ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας και να τιμήσουν τη μνήμη των Ελλήνων προγόνων τους, που πολέμησαν για την ελευθερία της Ελλάδας το 1821. Ο εορτασμός της ελευθερίας την εποχή του Covid-19 είναι πιο καίριος από ποτέ. Δείτε το βίντεο της γιορτής για την 25η Μαρτίου και γιορτάστε την Ελλάδα μαζί με τους νεαρούς αυτούς Έλληνες που προωθούν τον Ελληνισμό και γιορτάζουν την ελευθερία, μία αξία που χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Πλησιάζουν οι βαθμοί. Ε και; 4 βήματα που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω!

Οι βαθμοί είναι μερικά ακόμα νούμερα και σίγουρα δε φέρνουν το τέλους του κόσμου! Μπήκε ...
Read More →

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Game Design for Kids with Roblox

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας προσκαλέσουμε στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμά μας “Game Design for Kids with ...
Read More →

«Ήρθε το χαρτί!» ( ή αλλιώς.. Όταν οι πανελλήνιες είναι πιο κοντά απο ό,τι φανταζόσουν)

-Ήρθε το χαρτί!» -Ποιο χαρτί;» -Το χαρτί καλέ κυρία.» -Σε παίρνουν φαντάρο;» (γέλια) – Τι ...
Read More →

Νοέμβρης ήταν η χρονιά..

Και από τότε μετράμε 50 χρόνια. 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. 50 χρόνια ...
Read More →
Scroll to Top