Διαδικτυακή Γιορτή 25ης Μαρτίου

greek-independence

Ενώ άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, ενώ τα σχολεία κλείνουν και τόσο καθηγητές όσο μαθητές προσπαθούν να κάνουν στροφή από τη δια ζώσης εκπαίδευση σε διαδικτυακή διδασκαλία εν μία νυκτί, το διαδικτυακό σχολείο ελληνικών Greek LOL αποδεικνύει την ετοιμότητα των Ελλήνων να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση μαζί.

Μετά από χρόνια εμπειρίας στη διαδικτυακή εκπαίδευση, το Greek LOL παραμένει πάντα ανοιχτό όχι μόνο για να διδάξει ελληνικά σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, αλλά και για να κρατήσει τους Έλληνες κοντά και να προσφέρει μία αίσθηση κανονικότητας στα παιδιά ακόμα και σε δύσκολες ώρες όπως τις παροντικές. Όλοι οι εορτασμοί για τη φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου έχουν ακυρωθεί. Όχι, όμως, για τους μαθητές του Greek Lessons OnLine, οι οποίοι «μαζεύτηκαν» διαδικτυακά από διάφορα μέρη του πλανήτη για να γιορτάσουν μαζί την πιο σημαντική μας Εθνική Επέτειο.

Περισσότερα από 80 Ελληνόπουλα από όλο τον κόσμο συνδέθηκαν από την ασφάλεια των σπιτιών τους για να γιορτάσουν την ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας και να τιμήσουν τη μνήμη των Ελλήνων προγόνων τους, που πολέμησαν για την ελευθερία της Ελλάδας το 1821. Ο εορτασμός της ελευθερίας την εποχή του Covid-19 είναι πιο καίριος από ποτέ. Δείτε το βίντεο της γιορτής για την 25η Μαρτίου και γιορτάστε την Ελλάδα μαζί με τους νεαρούς αυτούς Έλληνες που προωθούν τον Ελληνισμό και γιορτάζουν την ελευθερία, μία αξία που χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και εσύ προλαβαίνεις ακόμα!

Από το 2011 είμαστε μαζί με τα παιδιά σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό τους ταξίδι. Με …

Read More →

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων ανακοινώθηκαν σήμερα και για άλλη μία χρονιά οι μαθητές της …

Read More →
downshift_men2

Τα Θερινά τμήματα προετοιμασίας ξεκινούν!

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν με εξαιρετικό τρόπο για τους μαθητές μας κι ενώ περιμένουμε τα …

Read More →
Stressed millennial guy studying before college exams

Εξετάσεις και στρες – Ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Μπήκε ο Μάιος και συνήθως στο μυαλό των μαθητών ένα πράγμα σηματοδοτεί: εξετάσεις! Πολλές φορές, …

Read More →
Scroll to Top