Άλλη μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

epitixontes2020

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα παιδιά του Έτσι Μαθαίνω που μέχρι πρόσφατα είχαν την ιδιότητα μαθητών της Γ Λυκείου και πλέον αποφοίτων λυκείου απέκτησαν και την ιδιότητα των νέων φοιτητών πια της χώρας μιας και κατέκλυσαν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια με τις φετινές τους επιτυχίες στις εξετάσεις.

Παρότι ήταν μία χρονιά με αναπάντεχη έκβαση, με μεγάλη αβεβαιότητα για πολλούς μαθητές και αυξημένο άγχος, οι μαθητές μας είχαν το πλεονέκτημα της διαδικτυακής εκπαίδευσης στην οποία δεν μεταπήδησαν εν μία νυκτί, αλλά έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της τα τελευταία 2-3 ή και περισσότερα για κάποιους χρόνια. Έτσι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων με το παραπάνω και κατάφεραν με μεγάλη ψυχραιμία και τεράστια προσπάθεια καθ’ όλη της διάρκεια της χρονιάς να περάσουν στις σχολές της επιλογής τους.

Ο Γιώργος από την Κρήτη πέρασε στην Ιατρική. Η Νεφέλη από την Άρτα πέρασε στην Νομική Κομοτηνής, η Ελευθερία πέρασε στην Αρχιτεκτονική του Βόλου, η Χαριτίνη πέρασε Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο. Ο Δαβίδ που μένει στη Νυρεμβέργη πέρασε στη Διοίκηση Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Παναγιώτα από την Πέλλα πέρασε Οικονομικές Επιστήμες στο Βόλο. Η Μάλαμα από τον Άγιο Ευστράτιο πέρασε στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική της ΑΣΟΕΕ και φεύγει για Αθήνα και ο Ιωάννης από τα Γρεβενά πέρασε Σχολή Ευελπίδων! Η Ιωάννα από την Θεσσαλονίκη φεύγει για Ρέθυμνο μιας και πέρασε Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών ενώ ο Γκέλντι πάει Πύργο για να σπουδάσει Μουσειολογία και η Ιφιγένεια πέρασε Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών.

Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές! Παιδιά οι κόποι σας ανταμείφτηκαν και αρχίζει επιτέλους η εποχή των φοιτητικών σας χρόνων την οποία περιμένατε με τόση ανυπομονησία και για την οποία προσπαθούσατε τόσο καιρό! Σας αξίζουν πολλά μπράβο! Για εμάς τους καθηγητές σας αυτές οι ημέρες των αποτελεσμάτων είναι λιγάκι γλυκόπικρες μιας και θα σας αποχωριστούμε από τις καθημερινές μας τάξεις και τη διαδικτυακή μας παρέα. Η χαρά που έχουμε όμως για την επιτυχία σας δεν περιγράφεται! Άλλωστε εμείς θα τα λέμε πάντα! Συγχαρητήρια! Καλή αρχή! Καλή πρόοδο!

Language Trip: Μια διασκεδαστική εισαγωγή στις ξένες γλώσσες για παιδιά 8-12 ετών

Τι είναι το Language Trip; Το Language Trip είναι ένα πρόγραμμα πολυγλωσσίας που προσφέρεται σε ...
Read More →

Νέο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Game Design for Kids with Roblox

Σας προσκαλούμε στο νέο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμά μας “Game Design for Kids with Roblox”! Αυτό ...
Read More →

«Αν επέλεγα τα θέματα των Πανελληνίων 2024»

Τι θα γινόταν άραγε αν οι καθηγητές μας γίνονταν θεματοδότες στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις; Θα ...
Read More →

Time Management ή αλλιώς, πώς να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου.

Η διαχείριση του χρόνου σίγουρα είναι πολύ σημαντική μιας και μπορεί να μας βοηθήσει τόσο ...
Read More →
Scroll to Top