Οι εγγραφές ξεκίνησαν! 21-22: Ακόμη μία σχολική χρονιά μαζί

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! 21-22: Ακόμη μία σχολική χρονιά μαζί

Και ναι λοιπόν μετά από ένα καλοκαίρι που περιμέναμε όλοι πως και πως, ήρθε και πάλι η εποχή των εγγραφών και της νέας σχολικής χρονιάς!

Φέτος κλείνουμε 9 χρόνια μαζί σας. Κι όμως, το Έτσι Μαθαίνω δεν είναι μία ιδέα που γεννήθηκε στην καραντίνα. Οι τάξεις μας άνοιξαν επίσημα το 2012 μετά από χρόνια πειραματισμών και προσπάθειας. 9 χρόνια πριν που κανείς δεν πίστευε στη διαδικτυακή εκπαίδευση, που θεωρούσαν όλοι πως το όνειρό μας θα μείνει ένα όνειρο.

Η ιστορία όμως διέψευσε και τους πιο δύσπιστους και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η διαδικτυακή εκπαίδευση που δε γεννήθηκε μέσα σε μία νύχτα ήταν αυτή που κράτησε τους μαθητές κοντά στη μάθηση. Γιατί το διαδικτυακό μάθημα δεν χαρακτηρίζεται από προχειρότητα και κλειστές κάμερες και μικρόφωνα ούτε είναι απάντηση σε μία κρίση. Απαιτεί πολλή δουλειά, προσπάθεια, επιμονή, υπομονή, τεχνογνωσία και εκπαίδευση χρόνων.

Εμείς Έτσι Μαθαίνουμε και πέρυσι και φέτος και πάντα. Έτοιμοι λοιπόν για την 9η μας χρόνια μαζί; Εμείς είμαστε πανέτοιμοι, μεγαλύτεροι και πιο ορεξάτοι από ποτέ, με εκατοντάδες πια μαθητές από όλη τη χώρα αλλά και την Ευρώπη και δεκάδες καθηγητές μαθημάτων δημοτικού, μέσης εκπαίδευσης αλλά και ξένων γλωσσών ξεκινάμε ακόμα ένα ταξίδι γνώσης και τεχνολογίας… Μαζί! Πάντα μαζί. Γιατί το online μάθημα μας φέρνει κοντά, δεν μας απομακρύνει! Γιατί το online μάθημα δεν είναι λύση ανάγκης αλλά το αύριο! 

Οι εγγραφές μας ξεκίνησαν. Τα ομαδικά μαθήματα για Γυμνάσιο, Α & Β Λυκείου ξεκινούν στις 8/9/21, η Γ Λυκείου ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου ενώ τα ομαδικά τμήματα των Αγγλικών στις 20/9/21.

Όπως γνωρίζετε τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εσύ έκλεισες την online θέση σου στις αίθουσες που δεν κλείνουν ποτέ;

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για να κλείσετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα πατήστε εδώ.

 

Πηγή: 
etsimathainw.gr